Home FOTO GALERİ MİNİK KULAÇLAR ŞEHİT KORAY PINAR ANISINA YARIŞTI

MİNİK KULAÇLAR ŞEHİT KORAY PINAR ANISINA YARIŞTI

- Guncellenme Tarihi: 1 Mayıs 2017 13:29
3 min read
MİNİK KULAÇLAR ŞEHİT KORAY PINAR ANISINA YARIŞTI için yorumlar kapalı
0

17 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da düzenlenen bombalı hain terör saldırısında şehit olan Gemlikli Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar anısına organize edilen yüzme yarışları büyük ilgi gördü. Gemlik şehidi Koray Pınar anısına bu yıl ikinci kez düzenlenen Yüzme yarışmalarında 9 kulüpten 86’sı erkek, 92’si kız 178 minik sporcu yarıştı. 8-9 yaş kategorilerinde kız ve erkeklerde serbest, sırtüstü, kelebek, kurbağalama ve bayrak yarışmaları nefesleri kesti.

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte düzenlediği yarışmaya, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yalova Gençlik ve Spor Kulübü, Yalova Altın Kulaçlar Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediye Spor, Bursa Atlas Yüzme Sporları Kulübü, Bursa Bosch Spor Kulübü, Bursa Olimpik Spor Kulübü ve Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü katıldı.

50 metre kelebek, sırtüstü, kurbağalama ve serbest stil yarışmalarına, 100 metre serbest, 100 metre sırtüstü ve kelebek yarışmaları eşlik etti. Sabah 10 00 ile akşam saat 20 00 arasında devam eden heyecan kasırgasında ayrıca 4×50 karışık bayrak ve 4×50 serbest bayrak yarışmaları da yapıldı. Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik Garnizon Komutanı Albay Tevfik Kuşçu, Jandarma Bölük Komutanı Barış Bozkurt, Türkiye Yüzme Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Fatih Götüren, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar’da yarışmaları takip ettiler. Protokolün yanı sıra Şehit Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar’ın babası Mehmet Pınar ve Annesi Ayten Pınar’da dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettiler. Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’da, Garnizon Komutanı Tevfik Kuşçu, Jandarma Bölük Komutanı Barış Bozkurt ve Şehit ailesine günün ve yarışmaların anısına plaket takdim ettiler.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…