Home FOTO GALERİ IŞIN KARACA kızı ve yeğeni ile yaza merhaba partisinde buluştu.

IŞIN KARACA kızı ve yeğeni ile yaza merhaba partisinde buluştu.

- Guncellenme Tarihi: 1 Mayıs 2017 14:12
2 min read
IŞIN KARACA kızı ve yeğeni ile yaza merhaba partisinde buluştu. için yorumlar kapalı
0

Türk pop müziğinin en önemli yorumcularından Işın Karaca, Pazar günü Erenköy’de Boom Boom Party Evi’nde Youtube üzerinden düzenlediği video yarışmasının finalistleri ile buluştu. 15 gün içinde gelen 12.000 videonun hepsini izleyip, adaletli bir eleme sistemi sonucu, 15 finalisti çocuğu, aileleri ile ağırlayan Karaca’ya, kızı Mia ve yeğeni Jazz’da eşlik etti.

Sefa Cheshmberah ile düet yaptığı “Sevmekten Anladığım” ile müzik listelerinin üst sıralarında yer almaya devam eden Karaca, hem bu şarkı için hazırlanan videolar sonunda  seçilen hayranları ile hem de yaza girdiğimiz şu günlerin coşkusunu sevenleri ile kutladı. 
“Çok mutluyum. Sağlıkla ilgili sorunlarımı da atlattım. Youtube üzerinden yaptığım yarışmanın finalistleri ile bugün beraberiz. Hem de ailem yanımda. Şarkı söylemekten ve tıklanma olayları ile ilgili açık sözlü olmaktan korkmuyorum. Benim her şeyim açık ve şeffaf. Hadi buyrun herkes eteğindeki taşları döksün” diyen Karaca, çocuklarla oyun oynayıp, özen olarak bugün için hazırlanan pastayı kesti.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş’a Gürsu’da Sevgi Seli

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Kent Meydanı’nda binlerce vatandaş t…