Home EĞİTİM BTB’DE GÜNDEM EĞİTİM

BTB’DE GÜNDEM EĞİTİM

- Guncellenme Tarihi: 27 Nisan 2017 13:46
2 min read
BTB’DE GÜNDEM EĞİTİM için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Tarım Meslek Lisesi kurulması projesi ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener ile bir araya geldi.

Bursa Ticaret Borsası’nda gerçekleşen toplantıya BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız da katıldı. Önümüzdeki yıllarda kurulması planlanan Tarım Meslek Lisesi projesinin masaya yatırıldığı toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu. Bursa’nın tarım potansiyeline dikkat çekilen toplantıda, kurulması planlanan Tarım Meslek Lisesi’nin önemli bir ihtiyacı karşılayacağı üzerinde duruldu.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Borsa olarak Tarım Lisesi kurma hayalimiz var. Bizler iş adamları olarak sanayi ve tarım yatırımları ile insanımızın eğitimi konusunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Önemli bir tarım bölgesi olan Bursa’da bu anlamda bir okul açmak ve yeni teknolojileri anlayan, kullanabilen, alanındaki hızlı değişime uyum sağlayabilen ve karşılaştığı sorunları çözebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu sorumlulukla İl Milli Eğitim Müdürümüz Veli Sarıkaya ve BTSO Yönetim Kurulu Üyemiz Fahrettin Gülener ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…