Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’dan PTT’ye destek

Başkan Kurtulan’dan PTT’ye destek

- Guncellenme Tarihi: 24 Nisan 2017 14:53
2 min read
Başkan Kurtulan’dan PTT’ye destek için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mahalleye dönüşen beldelerdeki PTT binalarının yenilenmesi için destek sözü verdi.

Bursa PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar, Yardımcıları Hüseyin Salman, Hasan Olcay ve Mustafakemalpaşa PTT Müdürü Mehmet Emin Baykara ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsü kazanan Çeltikçi ve Tepecik’teki PTT hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için ortak çalışma içinde olduklarını belirtti.

Söz konusu mahallerde PTT hizmetlerinin sunulması için kuruma yer tahsisi yaptıklarını hatırlatan Başkan Kurtulan; ” Bu kapsamda 2016 yılında Çeltikçi’deki eski belde binasında yeni yer tahsisi yaparak PTT’nin buradaki şubesi için iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Bu yılda Tepecik PTT Şubesi’nde aynı çalışmaları yapacağız. Buralardaki vatandaşlarımız işlemlerini daha rahat bir şekilde merkeze gelmeden gerçekleştirebilecek. PTT personelinin daha iyi hizmet sunmasını ve vatandaşların daha iyi hizmet almasını elbirliği ile sağlayacağız ” dedi.

Mustafakemalpaşa’daki PTT hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi için çalıştıklarını dile getiren Bursa PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…