Home FOTO GALERİ Öğrencilerden 23 Nisan’a özel karikatür sergisi

Öğrencilerden 23 Nisan’a özel karikatür sergisi

- Guncellenme Tarihi: 22 Nisan 2017 17:34
3 min read
Öğrencilerden 23 Nisan’a özel karikatür sergisi için yorumlar kapalı
0

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları karikatürleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Konak Kültürevi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sundu.

 

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri katıldıkları Karikatür Atölyesi’nde yaptıkları çalışmaları meraklıları ile buluşturdu. Karikatürist Ahmet Aykanat ve Mehmet Kahraman tarafından düzenlenen Karikatür Atölyesi’nde eğitim gören 100 çocuğun hayal dünyasını yansıttığı karikatürler, Nilüfer Belediyesi’nin desteği ile Konak Kültürevi’de sergilendi.

Öğrencilerin bu özel gününde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de yanlarındaydı.

Öğrencilerin sergi heyecanına ortak olan Bozbey, böyle bir sergide bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bozbey, ”Çocuklarımızın böyle eğitimlere katılması çok önemli.  Aralarından çok iyi karikatüristler çıkacağını umuyorum ve gayretlerinden dolayı eğitmenlerimizi kutluyorum. Bizlerin de sanatın yanında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Velilerimizi çocuklarını sanatın dallarına yönlendirdikleri için kutluyorum. Sanat gerçekten çok önemli. Çocuklarımız karikatür yapıyorlar. Yanında en az bir müzik enstrümanı da çalmalılar. Aynı zamanda bunların yanında bir de spor dalı ile uğraşmalılar” dedi.

Başkan Mustafa Bozbey, karikatür eğitmenleri Ahmet Aykanat ve Mehmet Kahraman’a da  çiçek vererek emekleri için kutladı.

Sergiyi gezerek karikatürleri tek tek inceleyen Başkan Bozbey öğrenciler ve öğretmenlerle de günün anısına fotoğraf çektirdi.

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencilerinin 41 hafta boyunca aldıkları eğitim sonucu ortaya çıkan, bir çok ulusal ve uluslararası yarışmalara da katılan eserleri 28 Nisan Cuma gününe kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık  kalacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…