Home FOTO GALERİ Çocuk başkanın ilk talimatı trafik ve çevre

Çocuk başkanın ilk talimatı trafik ve çevre

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 14:17
5 min read
Çocuk başkanın ilk talimatı trafik ve çevre için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Eren Kavrak’a devretti.

Mustafakemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdoğan Aykan, 7. sınıf öğrencileri Mustafa Kurt, Enes Tayfur, Emirhan Yakut, Furkan Çiftçi ve Ahmet Eren Kavrak ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Başkan Sadi Kurtulan, ziyarette makam koltuğunu temsili olarak okulun 13 yaşındaki öğrencisi Ahmet Eren Kavrak’a bırakarak Mustafakemalpaşa’nın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini dinledi.

‘Trafik ve çevreye duyarlı olmalıyız’

 

Koltuğu bir günlüğüne devralan Ahmet Eren Kavrak, Mustafakemalpaşa’nın hızla geliştiğini ve güzelleştiğini söylerken trafik ve çevre konusunda duyarlılıklara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Küçük Başkan Kavrak; ” Özellikle bisiklet kullandığımız zamanlarda sıkıntılar yaşıyoruz, arabalar bizi görmüyor. Bisiklet yolları arttıkça ulaşım rahatlayabilir. Hem sağlık hem de çevre açısından buna ihtiyaç var. Deremizi, diğer canlıların yaşamını da düşünerek özellikle temiz tutmalıyız. Bu konuda gerekli arıtma tesislerinin kurulma aşamasına gelmesi önemlidir. Okulumuzun da sportif eşya ve kütüphane konusunda eksiklikleri bulunuyor. Bu sorunların belediye imkanları ölçüsünde kısa zamanda çözüleceğine inanıyorum ” dedi.

‘Başarının anahtarı çalışmak’

 

Ahmet Eren Kavrak’ın istek ve önerilerini not eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da verdiği bilgilerde, çeşitli projelerle Mustafakemalpaşa’nın sosyal yaşamını daha da

canlandıracaklarını söylerken bunun için önemli adımlar attıklarını kaydetti.

Başarılı olabilmek ve belli hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak gerektiğini dile getiren Başkan Kurtulan; ” Ülkemiz, çocukların paylaşım duygularını güçlendiren, genç beyinlerde güzel bir demokrasi bilinci yeşerten 23 Nisan Bayramı ile tüm dünyaya örnek oluyor. Çocuklarımızdan isteğimiz, gelecekte işini çok seven, vaktini iyi değerlendiren bireyler olarak yetişmeleri. Dilimizi, dinimizi ve kültürümüzü çok iyi bilmeliyiz. Bizi biz yapan değerlere sarıldıkça kimse bizi yıkamaz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ekonomide, bilimde, sanatta ve sporda dünya ülkeleri arasında saygın bir yer bulmak istiyorsak çok çalışmalıyız. Bu ideali, bugünün küçükleri, yarının büyükleri olan çocuklarımız gerçekleştirecektir. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum ” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyaret sonrasında öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …