Home FOTO GALERİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 13:53
2 min read
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun için yorumlar kapalı
0

Milli bağımsızlığımızın, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97. yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

97 yıl önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda milletimizin kendi azim ve kararlılığına inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en somut göstergelerinden biridir.

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan günü, aziz Türk Milletinin vatandaş olma ve kendi kendini yönetme iradesine kavuşması anlamında da büyük önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu yetişmeleri ve iyi bireyler olarak toplumsal hayatta yer edinmeleri en büyük arzumuzdur.

Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor; Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunda ve kurtuluş savaşının kazanılmasında emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizle devlet büyüklerimizi saygıyla, minnetle ve hürmetle anıyorum.

 

 

 

Günal BAYLAN

 

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …