Home FOTO GALERİ Osmangazi Belediyesi İnşaat Fuarı’nda

Osmangazi Belediyesi İnşaat Fuarı’nda

- Guncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017 16:39
2 min read
Osmangazi Belediyesi İnşaat Fuarı’nda için yorumlar kapalı
0
  • Örnek Kentsel Dönüşüm Projeleri Osmangazi Standında

 

Osmangazi Belediyesi, örnek kentsel dönüşüm projeleriyle 19 Nisan’da ziyarete açılacak Rising City Bursa Gayrimenkul ve Bursa İnşaat Fuarları’nda yerini alacak.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuarda, prestijli gayrimenkul yatırımları görücüye çıkacak. Yerli ve yabancı 60 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği fuarın en iddialı projelerinden biri Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi olacak. 4 etap halinde gerçekleştirilen ve 2017 yılı sonunda yeni bir yaşamın başlayacağı Soğanlı Projesi’nin dev maketi Osmangazi Belediyesi’nin standında yer alacak.

Soğanlı’nın yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nin diğer kentsel dönüşüm projeleri de fuarda tanıtılacak. Bursa’nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek, tarihi değerleri koruyarak yeni ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesiyle Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm hamlesi Demirkapı ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşümü ile Hisar Kentsel Yenileme Projesi, Bursa İnşaat Fuarı’nda görücüye çıkacak diğer projeler olacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Biz Gençlerimize Güveniyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gen…