Home Duyuru NİLÜFER ÇAYI’NIN KİRLİLİĞİ, 21 NİSAN’DA MUDANYA’DA KONUŞULACAK

NİLÜFER ÇAYI’NIN KİRLİLİĞİ, 21 NİSAN’DA MUDANYA’DA KONUŞULACAK

- Guncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017 16:44
2 min read
NİLÜFER ÇAYI’NIN KİRLİLİĞİ, 21 NİSAN’DA MUDANYA’DA KONUŞULACAK için yorumlar kapalı
0

Mudanya Kent Konseyi, 2009 yılından bu yana  çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarla paylaştığı “Gelecek 100 yılın Bursa projesi” olarak nitelendirdiği Nilüfer Su Kanalı ve Entegre Projesini, 21 Nisan 2017 Cuma günü Mudanyalılarla masaya yatıracak.

Nilüfer Çayı’nın oluşturduğu kirliliği konusunda farkındalık oluşturmaya çalışılacak “Su, hava, toprak kirliliği ve insanlarımız” adlı panel Montania Hotel’de saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Soyer Kazancı başkanlığındaki Mudanya Kent Konseyi’nin çalışma grupları olan Su Ürünleri ve Teknolojisi ile Tarım, Turizm, Trafik ve Ulaşım çalışma gruplarının destek verdiği panele Uludağ Üniversitesi (U.Ü.) de katkı sağlayacak.

U.Ü. Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Gizem Eker’in konuşmacı olarak katılacağı panelde, Nilüfer Çayı’nda kanserojen özellikli kirlilik seviyesinin bölgesel değişimi anlatılacak. Sunumda kirliliğin bölgedeki arazi kullanımıyla tarım ve yerleşimler ilişkisi, sosyal yaşam ile sanayi ve turizm açısından etkileri de konuşulacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…