Home FOTO GALERİ Havanı Kirletme

Havanı Kirletme

- Guncellenme Tarihi: 18 Nisan 2017 17:30
3 min read
Havanı Kirletme için yorumlar kapalı
0

Bursa’da kirletici sanayi başta olmak üzere pek çok nedenle artan kava kirliliği sorununu gündeme taşımak için harekete geçen Bursa Tabip Odası, Bursa’daki dolmuş ve taksi şoförlerine hava kirliliği ve sağlığa etkilerini anlatacak. Bu konuda bilgilendirici eğitimlerin yanı sıra dolmuş ve taksi şoförlerine oto kokusu dağıtımı yapılacak.

 

Bursa Tabip Odası, hava kirliliği nedeniyle önemli bir halk sağlığı sorunu ile karşı karşıya kalan Bursa’da hava kirliliği ve sağlığa etkilerine dikkati çekmek üzere harekete geçti. Bursa’da kirletici sanayi başta olmak üzere pek çok nedenle artan kava kirliliği sorununu gündeme taşımak için harekete geçen Bursa Tabip Odası, Çevre Komisyonu ile birlikte eylem planı hazırladı. Bu kapsamda Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu’yu ziyaret eden Bursa Tabip Odası Başkanı Dr. Güzide Elitez ve Bursa Tabip Odası Çevre Komisyonu temsilcileri Dr. Güliz Avşar Baldan ve Dr. Ayşegül Aydın, hava kirliliğine yönelik hazırlanan broşür ve oto kokularının dağıtımıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Hava kirliliğinin sağlık etkileri ve bunlara yönelik alınabilecek koruyucu önlemler konusunda ortak çalışma yapılabileceği belirtilen görüşmede, taksi duraklarına ve şoförlerine yapılması planlanan ziyaretler hakkında da bilgiler verildi.

 

Bursa Tabip Odası Başkanı Güzide Elitez, 18 Nisan 2017 tarihinde Bursa’daki dolmuş ve taksi şoförlerine ise söz konusu broşür ve oto kokularının dağıtımıyla birlikte hava kirliliği ve sağlık etkileri konusunda bilgilendirici görüşmeler yapacaklarını, bu amaçla saat 10:00’da Kent Meydanı Taksi Durağı ve Terminal Taksi Durağı’nı ziyaret edeceklerini söyledi

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…