Home FOTO GALERİ OSMANGAZİ OKULLARINDAN RENKLİ ŞENLİK

OSMANGAZİ OKULLARINDAN RENKLİ ŞENLİK

- Guncellenme Tarihi: 15 Nisan 2017 14:30
2 min read
OSMANGAZİ OKULLARINDAN RENKLİ ŞENLİK için yorumlar kapalı
0

BURSA- Özel Osmangazi Okulları, 3.’sünü düzenlediği Kağıt Uçak Şenliği’nde 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencileri, uçaklarını en uzak mesafeye uçurmak için yarıştılar.

Özel Osmangazi Okulları, birbirinden renkli etkinliklerle öğrencileri zihinsel, bedensel ve kültürel açıdan zenginleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Özel Osmangazi Okulları Spor Salonu’nda düzenlenen 3. Kağıt Uçak Şenliği’nde 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencileri, en uzun mesafe, en uzun havada kalma süresi, akrobasi kategorilerinde yeteneklerini sergiledi.

EN EKONOMİK SPORLARDAN BİRİ

Şenlikte, havaların güzelleşmesiyle birlikte öğrencilerin gelenekselleşen kâğıt uçak yapımını öğrenmeleri, sosyalleşmeleri ve gelecekte uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmeleri hedeflendi. Ayrıca, kağıt uçak yapımının en ekonomik sporlardan biri olduğuna dikkat çekildi.

KÂĞIT UÇAK YAPIMINDA USTALAŞTILAR

İlginin yoğun olduğu şenlikte öğrenciler keyifli bir gün geçirirken, kâğıt uçak yapımında da ustalaştılar. Özel Osmangazi Okulları 3. Kağıt Uçak Şenliği’nde yarışlarda kategorilerinde birinciliği elde eden öğrenciler, sınıflarını temsilen final yarışmasında uçak uçurmaya hak kazandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…