Home FOTO GALERİ AYŞE HATUN CAMİ İBADETE AÇILIYOR

AYŞE HATUN CAMİ İBADETE AÇILIYOR

- Guncellenme Tarihi: 14 Nisan 2017 14:34
2 min read
AYŞE HATUN CAMİ İBADETE AÇILIYOR için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi öncülüğünde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan Eşref Dinçer Mahallesindeki Ayşe Hatun Camii 14 Nisan Cuma günü ibadete açılıyor. Demir ve beton aksamının karşılanmasının yanı sıra Çevre düzenlemesi de Gemlik Belediyesi tarafından yapılan Ayşe Hatun Camii, yaklaşık iki yıl sonra ibadete açılacak.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesinin Özel Sektör ve hayırsever işadamları işbirliği çerçevesinde son 5 yılda 7 okul ve 12 caminin öncülüğünü yaptığını hatırlatarak, Ayşe Hatun Camiinin de tamamlanarak, ibadete açılacak olmasının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu ve Turgut Durmuş’un yanı sıra Belediye Daire Müdürleri ile yapımı tamamlanan Ayşe Hatun Camiinde incelemelerde bulunan Refik Yılmaz, Camiinin Eşref Dinçer Mahallesine çok yakışacağını söyledi.

14 Nisan’da Cuma Namazıyla birlikte ibadete açılacak olan Ayşe Hatun Camiinde ilk vaaz ve hutbeyi Bursa eski Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay verecek. Mehmet Emin Ay, yeni camide ilk Cuma Namazını da cemaate kıldıracak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …