Home FOTO GALERİ “EVET”, İNŞAAT SEKTÖRÜNE DOPİNG ETKİSİ YAPAR.

“EVET”, İNŞAAT SEKTÖRÜNE DOPİNG ETKİSİ YAPAR.

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 14:30
2 min read
“EVET”, İNŞAAT SEKTÖRÜNE DOPİNG ETKİSİ YAPAR. için yorumlar kapalı
0

ALPİŞ GROUP YKB KARAALP: YABANCILARIN İLGİSİ ARTACAK.

 

BURSA –  Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından Alpiş Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Pazar günü yapılacak referandumla birlikte ülke ekonomisinin yoluna emin adımlarla devam edeceğini ve büyüme hızının artacağını söyledi. Karaalp, “Referandumun ardından özellikle yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi artacaktır” dedi.

Açıklanan son ekonomik verilerin önemli iyileşmeleri işaret ettiğini belirten Karaalp, “Ekonominin lokomotifi durumunda olan inşaat sektörü büyümesini sürdürüyor. İnşaat sektörü, referandum sonrasında en hareketli dönemlerini yaşayacak. Referandum sonrası ortaya çıkacak olumlu tablo piyasalara doping etkisi yapacak. Biz de Alpiş Group olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iddialı projelerimizle Türkiye’nin parlak geleceğinde yer alacağız” şeklinde konuştu.

 

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemizi güçlendirecek. Değişikliğin getireceği fırsatların yurtdışında da anlatılmasıyla ülkemize yeni yatırımcıların gelmesi sağlanacaktır” diyen Alpiş Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, şunları söyledi;

 

“Referandum ekonomi ve siyasetin istikrarı açısından büyük önem taşıyor. Bu ülkenin dinamikleri, özel sektörün girişimcilik ruhu asla küçümsenmemelidir. Bu referandumdan olumlu sonuç çıkacağını düşünüyorum. Referandumdan sonra Türkiye’de istikrarlı ortamın daha da pekişeceğine gönülden inanıyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …