Home FOTO GALERİ BEKSİAD’DAN REFERANDUM AÇIKLAMASI…

BEKSİAD’DAN REFERANDUM AÇIKLAMASI…

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 14:31
2 min read
BEKSİAD’DAN REFERANDUM AÇIKLAMASI… için yorumlar kapalı
0

BAŞKAN ATALAY: YENİ SİSTEM TÜRKİYE’NİN YARARINA…

 

BURSA – Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay, Pazar günü gerçekleşecek yeni Anayasa referandumunda, istikrar, daha çok kalkınma ve büyüme için “Evet” diyeceklerini belirtti.

BEKSİAD Başkanı Atalay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrarı ve bekası için önemli bir tercihte bulunacağız. Kalkınan, üreten ve büyüyen bir Türkiye için, Yeni Türkiye’nin inşası için, Türkiye’de kuvvetler karmaşasını ortadan kaldırmak için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni destekliyoruz” dedi.

 

Atalay, son 15 yıldır atılım gösteren bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün yeni süreçle birlikte daha rekabetçi bir güce kavuşacağını ifade etti.

 

Geçmişte, vesayet sistemlerinden, koalisyonlardan, çift başlılıktan, dayatmacılıktan kaynaklanan sıkıntıların yaşandığını hatırlatan ve yapılacak olan referandumun Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı için tarihi bir önem taşıdığını dile getiren BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı 16 Nisan Referandumu, milli birlik ve beraberliğimize karşı yapılan her tür hamlenin boşa çıkarılmasına, kurgulanan senaryoların son bulmasına ve oynanan kirli oyunların bozulmasına vesile olacak, tarihi bir fırsattır” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…