Home FOTO GALERİ 15. Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü Basın Toplantısı BUSİAD Evi’nde yapıldı

15. Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü Basın Toplantısı BUSİAD Evi’nde yapıldı

- Guncellenme Tarihi: 11 Nisan 2017 14:25
9 min read
15. Kalite ve Başarı Sempozyumu ile 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü Basın Toplantısı BUSİAD Evi’nde yapıldı için yorumlar kapalı
0

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve KalDer Bursa Şubesi iş birliği ile bu yıl 15’incisi düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu ve 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü sürecine yönelik basın toplantısı, BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. Bursa Mükemmellik Ödülü’nde yer alan kurumların temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıyaBUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve Ödül sürecinde yer alan kurumlar adına; BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, COATS İnsan Kaynakları Direktörü İlhami Öztürk ve Doğu Pres Genel Müdürü Uygar Eti katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, 15. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun hazırlıkları ve içeriği hakkında bilgi verdi. Elbay, 2003 yılından bu yana mükemmellik kültürünün Bursa ve çevresinde yaygınlaşması adına BUSİAD iş birliğinde düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 15. yılında “Yeni Hayat” temasıyla 14-15Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirtti. “Sempozyumda uzman konukların katılımıyla sürdürülebilirlik, ekonomi, rekabet, değişim, eğitim, evrensel değerler, çevre, yaşanabilir gelecek, yaşam için sanat konularını ele alacağız” diye konuştu.  

Sempozyumun birinci gününde ana oturumda MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut’un moderatörlüğünde genç ve başarılı girişimciler ağırlanacak. Insider İş Ortağı ve Satış Müdürü Çağatay Akardere, Lala Eğitim Kurucu Ortağı Eray Erdoğan, Otsimo Kurucu Ortağı Hasan Zafer Elçik, Invidyo.Com Kurucu Ortağı Özgur Deniz Önür, Evreka Ceo & Kurucu Ortağı Umutcan Duman, Socialcube & Code2 Software Inc., Ceo’su Utku Kaynar katılımcılarla olacak.

1.gün öğleden sonra “Finansal Mükemmelliyet” oturumunda Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş; “Hayata İlham Verenler” oturumunda Dreams Talk Kurucusu, Algı Stratejisti, Yazar, Akademisyen Semih Yalman, Boğaziçi Caz Korosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni, Koro Şefi, Besteci Masis Aram Gözbek konuşmacı olarak yer alacak.

2.gün sempozyum “Hayat Boyu Öğrenme” oturumuyla başlayacak. Eğitim Danışmanı, Yazar Cihat Şener, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Bilimleri Fak. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Nurdan Kalaycı, Eğitim Reformu Girişimi Direktörü Batuhan Aydagül yer alacak. Son oturumda ise gelenek değişmiyor ve usta sanatçılar ağırlanacak. Sanatçı Selçuk Yöntem ve Tarık Ünlüoğlu yer alacak. Sempozyum Bursa Mükemmellik Ödülü töreniyle sona erecek.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan da 2003 yılından bu ana düzenlenen sempozyumun, toplam kalite yönetiminin yaşamın her alanında kendine uygulama alanı bulması açısından geniş bir paylaşım platformu olma özelliği taşıdığını belirtti. Bu doğrultuda içeriğinin uzun çalışmalar neticesinde planlanmasının, düzenlenen sempozyumun örnek ve başarılı bir organizasyon olmasını sağladığını ifade eden Baylan, “Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen ve iki binden fazla kişinin takip ettiği etkinlikte bu yıl da iş ve yaşam kalitesi konusunda örnek olan konuşmacılar yer alacak. Sempozyumun 2. günü akşamı Bursa Mükemmellik Ödülü törenimiz var. Bursa Mükemmellik Ödülü, kurum ve kuruluşları kalite çalışmalarına teşvik ederken, diğer taraftan da onlara sürdürülebilir bir gelecek için yeni bir yönetim modeli kazandırmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

Sempozyumda katılımcılar; 1 ana oturum, 3 alt oturum, Yaşam Kalitesi Oturumu, Bursa Mükemmellik Ödülü Töreni, 15. Kalite ve Başarı Fuarı, ‘Saklamıyorum, Paylaşıyorum’ Kitap ve Oyuncak Kumbarası, Karikatür Sergisi, Performans Gösterisi, Uzmanlık Grupları Poster Sunumları, kitap imza saatleri gibi farklı etkinliklere katılabilecek.

Burfaş, Coats ve Doğu Pres Ödül Sürecinde Finalde

Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek geçtiğimiz Eylül ayında başlayan heyecanlı ödül yolculuğunda sona yaklaşıldığını belirtti. Çiçek, “Takvim doğrultusunda kurumlar hazırlıklarını yaptı. Değerlendiricilerin saha ziyaretleri sonucu üç kurumumuz finale kalmayı başardı. Ödülde finale kalan Burfaş, Coats ve Doğu Pres’i kutluyor, başarılar diliyorum. 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü’nün sonucu; 15 Nisan 2017 Cumartesi akşamı düzenlenecek törende açıklanacak. Mükemmellik sonu olmayan bir yol. Ödül alacak kurumların geçmiş yıllarda olduğu gibi ileride de ülkemizi yurt dışında başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıs…