Home FOTO GALERİ Suuçtu Şelalesi beyaz perdede

Suuçtu Şelalesi beyaz perdede

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2017 15:25
2 min read
Suuçtu Şelalesi beyaz perdede için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ünlü aktör Murat Yıldırım’ı yeni filminin çekimleri için kamera karşısına geçtiği bölgenin eşsiz güzelliği Suuçtu Şelalesi’ndeki setinde ziyaret etti.

Kayın, meşe ve çam ağaçlarından oluşan zengin bitki örtüsü ve 38 metrelik şelalesiyle 12 ay boyunca yerli ve yabancı turistlerin Bursa’daki duraklarından biri olan Mustafakemalpaşa Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı, yapımcılığını Luck Red’in üstlendiği ‘İlk Öpücük’ filmine mekân oldu.

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı filmin bir bölümü, kalabalık bir ekiple şelale bölgesinde çekildi.

Murat Onbul’un yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin setini ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, oyuncular ve teknik ekiple sohbet etti.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’a Kemalpaşa Tatlısı ikram eden Başkan Kurtulan,  Mustafakemalpaşa’nın tabiat güzelliklerinin tanıtımını sağlayan her girişime destek olduklarını söyleyerek, film ekibine başarılar diledi.

Mesleğine gönül vermiş bir doktor ile hafıza kaybı yaşayan genç bir kız arasındaki aşk hikâyesini anlatan ‘İlk Öpücük’ filminin sinemaseverlerle önümüzdeki sezon beyaz perdede buluşacağı bildirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …