Home FOTO GALERİ İZNİK’İN YENİ GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

İZNİK’İN YENİ GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2017 14:49
5 min read
İZNİK’İN YENİ GİYİM MAĞAZASI AÇILDI için yorumlar kapalı
0

İznik Sahil Yolu’nda hizmete giren Çolpanlar Giyim Mağazası açıldı. Açılışta İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kasadan mikrofonla müşterilere seslenerek açılışa özel indirim müjdesini verdi.

İznik Göl Sahil Yolu’nda eski Berlin Motel’in bulunduğu yerde hizmete giren giyim mağazası açılışına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Milliyetçi Hareket Partisi İznik İlçe Başkanı Hüseyin Çetin, Bursa Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta İznik Belediyesi Mehter Takımı da misafirlere muhteşem bir konser verdi. Açılış İznik Eşrefzade Cami İmam Hatibi Recep Topçuoğlu’nun duasının ardından gerçekleştirildi.

980 metrekarelik alan üzerinde bir çok markanın bulunduğu mağazanın açılışında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Sevgili hemşerilerim bugün ilçemize güzel bir işletmeyi açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bugün burada sevgili işletmeci kardeşimizin açmış oldukları bu iş yeri ilçemizde ki istihdamın artmasına da vesile olacaktır. Bu yatırımı ilçemize kazandıran işletmecilerimize teşekkür ediyorum. Mağaza ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Açılışta konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik “Öncelik bizim manevi duygularımızı üst noktalara taşıyan İznik Belediyesi Mehteran Takımını Osman Başkanımın şahsında kutluyor ve teşekkür ediyorum. İşletmecilerimizi İznik’e de kazandırdıkları bu yatırımdan dolayı tebrik ediyorum. İlk iş yerlerini ilçemiz Yenişehir de açmışlardı. İkincisi ise Bilecik’te ve üçüncüsü de bugün bizim kardeş ilçemiz İznik’te açılıyor. İşletme İznik’e istihdamdan, katma değere birçok konuda katkı sağlayacaktır” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise yapmış olduğu konuşmada “Sevgili misafirler, değerli hemşerilerim, bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde üretim, yatırım ve istihdam seferberliği başlatıldı. Bunlarla ilgilide devletimizin birçok teşvikleri de söz konusu. Bu işletmede de 15 kardeşimiz istihdam edilecekmiş. Bir kişinin bile istihdam edilmesi toplumumuz ve o kişinin ailesi için çok önemli. Ben bu sebeple gerek İznik ilçemiz de ve açmış oldukları diğer mağazalarda istihdama yapmış oldukları katkılardan dolayı işletmecilerimizi kutluyorum” dedi.

Açılışın ardından mağazayı gezen protokol üyeleri ürünleri tek tek incelerken, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kasaya geçerek mikrofondan açılış gününe özel indirimi müşterilere anons etti.

Mağaza Müdürü Mustafa Sarı ise açıklamasında “Açılışımıza katılan tüm protokole ve misafirlere teşekkür ediyoruz.Mağazamıza tüm İznik halkını bekliyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …