Home FOTO GALERİ GENÇ SADÂ GEMLİK’TEN

GENÇ SADÂ GEMLİK’TEN

- Guncellenme Tarihi: 10 Nisan 2017 14:27
2 min read
GENÇ SADÂ GEMLİK’TEN için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde, Bursa Merkez İmam Hatip Lisesince düzenlenen Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma 9. Bölge Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı.

Bursa Müftüsü İzani Turan’ın yanı sıra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Öğretim Üyeleri’nin ve Eğitimcilerin de jüri üyeliği yaptığı yarışmaya Bursa, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Düzce, Kocaeli ve Tekirdağ İllerinden katılan öğrenciler Kur’an-ı Kerim’i en güzel okuyan olabilmek için yarıştılar.

Merinos AKKM’ de düzenlenen yarışmada 93 puan ile 3.olan Bursa Nizam Karasu A.İ.H.L. öğrencisi Yusuf Kuru ödülünü Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan’dan, 94,40 puan ile 2.olan Sakarya Hendek A.İ.H.L. öğrencisi Recep Karayel ödülünü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan alırken,  95,28 puan ile 1.olan Bursa Gemlik A.İ.H.L. öğrencisi Cemal Furkan Gül ödülünü Bursa Valisi İzzettin Küçük’ ten aldı.

Ödül töreni sonrasında yarışmaya katılan öğrenciler, velileri ve Eğitimcileri ile bir müddet sohbet eden Bursa Valisi İzzettin Küçük;” Lafsıyla, manasıyla, açığı ve gizlisiyle mucize olan kutsal kitabımızı en güzel okuyan olabilmek için yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor dereceye giren gençlerimizi alınlarından öpüyorum. Düzenledikleri yarışma ile öğrencilerimizi güzelin de güzeline yönlendiren Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…