Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’a OSB’den teşekkür plaketi

Başkan Kurtulan’a OSB’den teşekkür plaketi

- Guncellenme Tarihi: 6 Nisan 2017 13:42
5 min read
Başkan Kurtulan’a OSB’den teşekkür plaketi için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (MKPOSB) tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi verildi.

MKPOSB’nin 8. Olağan Genel Kurulu TSO Konferans Salonu’nda yapıldı.

MKPOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantıda Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesi ve büyümesi için gösterdiği çabalardan dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Genel kurula hitaben bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, ekonominin canlanması için üzerlerine düşen görevi sorumlulukla yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

‘OSB’nin gönüllü yardımcısıyız’

 

Başkan Kurtulan; ” Cumhuriyetimizin kurucusunun bize bir emri var. Hür olmak, bağımsız olmak önce canla, kanla kazanılıyor. Devamı için ise ekonomi ve ticari hayatın gelişmesi gerekiyor. Bu da iş dünyasının gayretli çalışmalarıyla oluyor. Bu istikrarın sürmesi için ise güçlü bir organizasyona ihtiyaç var. Belediye olarak başta OSB olmak üzere Ticaret Odası ve Ticaret Borsası ile birlikte çalışmak bizim boynumuzun borcu. Her yatırımcının kafasındaki soru işaretlerinin aydınlatılması, engellerin kaldırılması için yapılması gerekenleri bizler hayata geçiriyoruz. Hem merkezi hükümetin hem de yerel yönetimin yapacağı işleri el ele vererek birlikte yürütüyoruz. Mustafakemalpaşa OSB’yi kuranlar Türkiye’nin gerçeklerini düşünerek adım attılar. Çevreye zarar vermeyen, örnek bir organizeyi bölgemize kazandırdılar. Kuruluşundan bugüne hizmeti olanlara sonsuz teşekkür ediyorum. OSB’nin gönüllü birer yardımcısı olarak çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

 

‘Hayaller gerçekleşiyor’

Mustafakemalpaşa’nın ekonomik hayatının günden güne canlanmasının yanı sıra yeni yatırımlara kavuştuğunu dile getiren Başkan Sadi Kurtulan; ” 40 yıllık hayalimiz olan 3. köprünün temelini atıyoruz. 80’li yıllardan beri tüm belediyeler ve kamu bunu hayal etti, proje yaptı ama olmadı. Bugün artık bu yatırımı getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafakemalpaşa’da artık ağır tonajlı araçlar şehir içine girmeyecek. Buraya gelen yatırımcının en büyük isteği sosyal ve kültürel tesislerdi. Bursa’nın en büyük projesi olan 30 milyon TL’lik Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin inşaatı hızla sürüyor. Sosyal hayatı canlandıracak bu gibi tesislerin sayısını arttıracağız ” dedi.

61 adet parselin bulunduğu OSB’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren MKPOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir’de konuşmasında, yeni rezerv alanlarının kamulaştırmaya açıldığını belirterek iş dünyasına yatırım çağrısında bulundu.

Akdemir, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a OSB’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…