Home FOTO GALERİ VALİ KÜÇÜK MUHTARLARLA BULUŞTU

VALİ KÜÇÜK MUHTARLARLA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2017 13:10
2 min read
VALİ KÜÇÜK MUHTARLARLA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa’da görev yapan Muhtarlarla Çarşamba Valilik binasında bir toplantı gerçekleştir.

Muhtarların devletin mahallelerdeki en ücra köşelere kadar eli-ayağı, gözü ve kulağı olduğunu vurgulayan Vali Küçük: ” Bugün burada Daire Amirlerimiz ve Vali Yardımcılarımız ile birlikte sizlerin mahallerinizle ilgili yaşadığınız sorun ve taleplerinizi almak için bir araya geldik. Özellikle Bursa’da son dönemde yaşadığımız uyuşturucu belasıyla mücadele konusunda çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Sizlerinde mahallelerinizde bulunan metruk binaları ve bu gibi sıkıntı arz eden yerleri bildirmenizi istiyorum. Uyuşturucu belasına bulaşmış gençlerimizin yeniden hayata kazandırılması bizim için çok önemli.

Diğer taraftan yaklaşan referandum öncesi İlimiz beni çok memnun eden bir demokratik olgunlukla siyasi faaliyetlerini gerçekleştirdi. İnşallah bu birlik beraberliğimiz bozulmadan böyle devam edecek. Ben ve mesai arkadaşlarım günün her saati sizlerin yanında yer alacak.” dedi.

Vali İzzettin Küçük’ün birebir ilgilendiği Muhtarlar mahalleleri hakkında; eğitimden sağlığa, asayişten güncel hayata yaşadıkları tüm sorun ve taleplerini Küçük’e aktardılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…