Home FOTO GALERİ Dündar, Pazarcılarla Kahvaltı Etti

Dündar, Pazarcılarla Kahvaltı Etti

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2017 13:56
5 min read
Dündar, Pazarcılarla Kahvaltı Etti için yorumlar kapalı
0

Başkan Dündar, Tuz Pazarı ve Fidan Han Esnafıyla Buluştu

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, referandum çalışmaları kapsamında Tuz Pazarı’nda pazarcı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Dündar, pazar tezgahlarının arasında gerçekleşen buluşmada 16 Nisan’da yapılacak referandum ve  ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ilişkin görüşlerini paylaştı, yeni sistem hakkında bilgi verdi.

Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’nın sahip olduğu tarihi kültürel ve doğal güzelliklerin korunup yaşatılması adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa’mız, sahip olduğu tarihi ve kültürel miras, doğal güzellikleri ile dünyanın en önemli şehirlerinden birisi. Osmangazi de bu şehrin kalbinin attığı merkez. Dolayısıyla yapılan hizmetler tüm Bursa’ya yansıyor. Bizler de bu güzelliklerin sürmesi için Osmangazi’de hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şehrimize sahip çıkarak bir anlamda devletimize, milletimize sahip çıkmış oluyoruz. Bu şehir, bu çarşı bizim. Bizler de bu anlayışla hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Esnafının sokağına, tezgahına sahip çıkmasıyla şehrine, ülkesine sahip çıkmış olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “15 Temmuz öncesi bu ülkenin birliğine bütünlüğüne göz koyanların gerçekleştirdikleri kalkışmaya en güzel cevabı, yine bu millet verdi. Ülkemizin bayrağına göz dikenlerin gerçekleştirdiği hain saldırıya dur dedi. Millet olarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda,

ülkemizin önünü açacak sisteme evet diyerek yepyeni bir başlangıca imza atacağız. Yıllardır siyasette yaşanan kısır kavgaların olmadığı bir sistem getireceğiz. Artık seçimlerin ardından kim kiminle hükümet kuracak tartışmaları ve belirsizlik ortadan kalkacak. Referandumun en önemli kısmı aslında istikrar, istikbal ve istiklal. Bu millet, 16 Nisan’da İstiklal, İstikrar ve İstikbali için oy kullanacak ve inşallah halkımızın vereceği evet oylarıyla da bunu başaracağız” diye konuştu.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Kurucu Genel Başkanı Mehmet Çakman ve Tuz Pazarı Çarşı Dernek Başkanı Erol Çağlayan da, kendilerine her zaman destek veren Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, “Başkanımız bizleri kırmayarak bugün bizlerle birlikte oldu. Biz çarşı esnafı olarak sorunlarımızla yakından ilgilenen, taleplerimizi ve sorunlarımızı çözme noktasında çok büyük çaba gösteren başkanımıza, davetimizi kırmayıp katılımı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…