Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN EDEBALİ’YE ZİYARET

BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN EDEBALİ’YE ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2017 13:33
4 min read
BUTTİM YÖNETİM KURULUNDAN EDEBALİ’YE ZİYARET için yorumlar kapalı
0
  • BUTTİMLİLER YILDIRIM’DA

 

 

Geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan genel kurul sonrası göreve gelen BUTTİM-Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında BUTTİM ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Tiryaki yaklaşık yüzde 90 doluluk oranına sahip olduklarını vurgulayarak, toptan satış mağazaları ve showroomların yanı sıra perakende alanında da mağazaların bulunduğunu hatırlatarak görev geldikleri gün itibariyle BUTTİM’in canlandırılması ve perakende ticaretin ivme kazanması için çalışmalar başlattıklarını söyledi. BUTTİM’deki üretici firmalar için de farklı çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Tiryaki “Bu konuda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da destek alıyoruz. Alım heyetleri BUTTİM’e gelmeye başladı.  Hedefimiz zamanla daha profesyonel hale gelmektir, yeni projelerimiz ile BUTTİM’i daha ileriye taşıyacağız” dedi.

 

“BUTTİM’İN YERİ BEN DE AYRIDIR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamasını BUTTİM Kültür Merkezi’nde yaptığını hatırlatarak BUTTİM’in kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu söyledi. BUTTİM’in Bursa için önemli bir merkez olduğunu ifade eden Edebali, “BUTTİM fuar alanı ve kültür merkezinin yanı sıra özellikle ev tekstili anlamında da önemli bir merkez. Sizlerin çalışmaları ile çok daha iyi yerlere geleceğine inancımız tam. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak biz de ihtiyaç duyduğunuz her noktada yanınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

BUTTİM HAKKINDA

1996 yılında kapılarını açan ve 30 yılı geride bırakan BUTTİM Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi, tekstilin yanı sıra 60’ın üzerinde farklı sektörde, 1500’ün üzerinde işletmeye ev sahipliği yaparken halen Bursa’nın en büyük iş merkezi olma özelliğini de üzerinde taşımaktadır. BUTTİM, 212.241 m² arsaya sahip olup,

53.026 m² arsa üzerinde 265.000 m² kapalı alan olarak inşa edilmiştir.

 

 

 

Bilgi için:

Cansel Oruç / Erguvan Tanıtım

T: (224) 451 99 00

M: (530) 543 21 22

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…