Home FOTO GALERİ Emek Mahallesi’ndeki İki Park Yenilendi

Emek Mahallesi’ndeki İki Park Yenilendi

- Guncellenme Tarihi: 3 Nisan 2017 14:37
3 min read
Emek Mahallesi’ndeki İki Park Yenilendi için yorumlar kapalı
0

Emek Parklarla Nefes Alıyor

– Dündar: “Mahalleleri Güzelleştiren Hizmetler Sunuyoruz”     

 

Bursa’nın griye dönen rengini tekrardan yeşile çevirmek ve mahallelere sosyal alanlar kazandırmak adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Emek Mahallesi’nde bulunan Turgut Özal ve Karayel parklarını genişletip yenileyerek mahalleye nefes aldırdı.

2016 yılında 48 bin metrekarelik alana 39 park yaparak ilçeye 20 bin 659 metrekare yeşil alan kazandıran Osmangazi Belediyesi, 2017 yılında da ilçenin dört bir yanında park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor. Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde zamanla kullanılmaz hale gelen Turgut Özal ve Karayel parkları, Osmangazi Belediyesi tarafından genişletilerek yenilendi. Ağaçlandırma çalışmaları yapılan parklara çocuklar için oyun grupları yerleştirilirken, yetişkinler için de fitness aletleri yapılıp, oturma alanı ve yürüyüş yolları oluşturuldu. Toplam 12 bin 49 metrekare alana sahip olan parklar çocuklar için eğlence, vatandaşlar için de bir araya gelmelerine imkan sunan sosyal donatı alanları oldu.

Yenilenen parkları gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sıkışık yapılaşma içerisinde nefes alan planlı bir Osmangazi oluşturmak için çalışıyoruz. Park ve meydan çalışmalarımız da bu hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Emek, bugüne kadar birçok ciddi yatırım yaptığımız bir bölgemiz. Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallemiz’e nefes aldırmak adına bölgede bulunan Turgut Özal ve Karayel parklarını yeniledik. Emek bölgesine şuana kadar 14 park yaptık. Tüm vatandaşlarımızın faydalanabileceği hizmetler sunuyoruz. Parklar sayesinde çocuklarımız eğlenceli vakit geçirirken,

vatandaşlarımız ise yeşillikler içerisinde nefes alıp fitness aletleriyle spor yapıyor. Vatandaşlarımıza yaşamlarını güzelleştirecek hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …