Home FOTO GALERİ AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARI CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAYA HAZIR

AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARI CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAYA HAZIR

- Guncellenme Tarihi: 1 Nisan 2017 16:02
2 min read
AK PARTİ BURSA TEŞKİLATLARI CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAYA HAZIR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 05 Nisan 2017 Çarşamba Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingi öncesinde ilçe başkanları ile toplantıda buluşarak çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yöneticileri ve ilçe başkanları ile toplantıda buluştu. 05 Nisan 2017 Çarşamba Günü Saat: 16.00’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitingi öncesinde ilçe başkanları ile çalışmalarını değerlendiren Başkan Torun, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan tarihi referandum öncesinde Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirtti.

Başkan Torun, günlerdir süren saha çalışmalarında halkın mevcut anayasadaki değişimin zorunluluğuna ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne dair fikirlerine verdiği desteği yakından gördüklerini belirterek, saha çalışmalarını 05 Nisan Çarşamba Günü Saat:16.00’da gerçekleşecek olan mitingle taçlandıracaklarına olan inancını ile getirdi.

Başkan Torun, “05 Nisan 2017 Çarşamba Günü Saat: 16.00’da tüm Bursa Halkı’nı eski stadyumumuza davet ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…