Home FOTO GALERİ Dündar, Muhtarlarla İstişarede Bulundu

Dündar, Muhtarlarla İstişarede Bulundu

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2017 14:27
5 min read
Dündar, Muhtarlarla İstişarede Bulundu için yorumlar kapalı
0

Bayan Muhtarlar Başkan Dündar’ı Ağırladı   

– Dündar: “Sorunlara Birlikte Çözüm Buluyoruz”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak adına sürekli istişare ettiği muhtarlarla buluşmalarını sürdürüyor.

Muradiye Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Tuzpazarı muhtarı Ferruh Sevimgil, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın ile Muradiye, Hamzabey, Kavaklı, Aktarhüssam, Alacahırka, Yahşibey ve bölgedeki diğer mahalle muhtarları katıldı.

Muradiye Cami ve Külliyesi Parkında Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, “Muradiye’nin manevi atmosferinde bölge muhtarlarımızla bir istişare toplantısı yaptık. Bu tür toplantılar, sorunların yerinde tespiti noktasında son derece verimli oluyor. Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onlar, bizim mahallelere, vatandaşımıza açılan birer kapımız gibi. Onların ulaştırdığı sorunlar, talep ve isteklerin yerine getirilmesi de bizim önceliğimiz oluyor. Bu gün Muradiye Muhtarımızın ev sahipliği yaptığı buluşmamız, daha modern bir Osmangazi oluşturmak ve vatandaşlarımıza kaliteli yaşam sunmak adına güzel ve verimli geçti. Ben, bu buluşma için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir mahalle veya bölgede herhangi bir çalışma ya da yatırım yapmadan önce, en başta da

muhtarlarla fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi’nin tüm sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız bu toplantılar, sorunların çözümü açısından faydalı oluyor. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunup, birlikte çözüm geliştiriyoruz” diye konuştu.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Muradiye Mahalle Muhtarı Vahide Kılıçaslan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın kendileri ile sık sık bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinlediğini, vatandaşın taleplerini yerine getirme noktasında son derece hassas davrandığını söyledi. Kılıçarslan, “Bu gün de, başta bayan muhtarlar olmak üzere bölgedeki diğer mahalle muhtarlarımızla birlikte başkanımızı ağırlayalım istedik. Yoğun çalışma temposu içerisinde hem bizlere, hem de kendilerine bir mola oldu diyebilirim. Bir yandan sohbet edip, bir yandan da mahallelerimizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ilettik. Kendileri zaten başkan yardımcıları ve bürokratları ile birlikte gelerek bu talepleri doğrudan ilgili birime iletiyor. Hassasiyeti ve bizlere olan yakınlığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Hamzabey Mahalle Muhtarı Şaban Güler ve Yahşibey Mahalle Muhtarı Nejat Yetişir’de Başkan Mustafa Dündar’a gösterdiği hassasiyet ve hizmetleri için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…