Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’dan yeni Müftü’ye ziyaret

Başkan Kurtulan’dan yeni Müftü’ye ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2017 16:19
3 min read
Başkan Kurtulan’dan yeni Müftü’ye ziyaret için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni Müftü Ahmet Yaylalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa’daki görevine geçtiğimiz hafta başlayan 55 yaşındaki Müftü Ahmet Yaylalı’yı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ortak amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; ” Bu amaçla kurumlar arasında iş birliği çok önemli. Daha önceki dönemlerde müftülük ile güzel çalışmalarımız oldu. Bu iletişimi bundan sonrada el birliği ile sürdüreceğiz. İnşaatı süren yeni müftülük binası ve Kuran kursu inşaatının eksikliklerini birlikte tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki müftümüz, Mustafakemalpaşa’da güzel hizmetlere imza atacaktır. Bizlerde kendisine imkanlarımız dahilinde desteğimizi vereceğiz. Müftümüze yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Mustafakemalpaşa Müftüsü Ahmet Yaylalı ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Aslen Balıkesir Kepsut’lu olan Yaylalı, İzmir 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Balıkesir Hamidiye Mahalle Camii’nde imam hatiplik ve İl Vaizliği yaptığını, 4 yıl  boyunca ise Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da görev aldığını söyledi.

Yurda döndükten sonra Balıkesir ve Kayseri gibi şehirlerde hizmet veren  Müftü Ahmet Yaylalı, son olarak İstanbul Büyükçekmece Müftülüğü görevini yürüttüğünü belirterek; ” Artık tüm mesaimizi Mustafakemalpaşa için ortaya koyacağız. Halkımızın samimiyetini şimdiden hissetmeye başladık. En yakın zamanda yeni hizmet binamızı tamamlamak istiyoruz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kurtulan ziyarette Müftü Yaylalı’ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …