Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’DA BERAT TUNAKAN DÖNEMİ…

BALKANTÜRKSİAD’DA BERAT TUNAKAN DÖNEMİ…

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2017 02:00
4 min read
BALKANTÜRKSİAD’DA BERAT TUNAKAN DÖNEMİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) 4. Olağan Genel Kurul’u yapıldı. Genel Kurul’da Başkanlığa Berat Tunakan seçildi.

Bursa Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’un yaptığı genel kurul yoğun katılımla düzenlendi.

Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap bilanço, mali ve denetim raporları ile Denetleme Kurulu raporu okunarak ibra edildi.

Tek listeyle gidilen seçimlerde BALKANTÜRKSİAD’ın yeni başkanı Berat Tunakan oldu. Tunakan yaptığı konuşmada, “STK’larda görev almak gönüllülük esasına dayanır. Derneğimizin kuruluşundan beri hizmet etmiş birisi olarak, Kurucu Başkanımız Naci Şahin’e, önceki dönem başkanımız Aytuğ Onur’a ve son dönem başkanımız Levent Bilek’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Önceliğimiz BALKANTÜRKSİAD evini bir an evvel bitirmektir. BAL-NET projesini önemsiyoruz. Üyeler arasındaki ilişkileri daha da geliştirip sinerji oluşturmak istiyoruz. Balkan ülkeleri ile olan ticari ve kültürel ilişkileri geliştirerek oralarda da iz bırakan çalışmalarımız olacak. Ayrıca her bir üyemizin çalışabilmesi ve katkı sunabilmesi için komitelerimizi daha aktif kullanacağız” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Asıl Yönetim Kurulu: Berat Tunakan, İskender İskenderoğlu, Fatih Şakir, Süleyman İnan, Olcay Özgün, Atilla Ödünç, Nurettin Göler, Seçil Bulcan Ürküt, Rıdvan İşbaşaran, Ümit İşmen, Remzi Abdioğlu, Ali Sayın, Hakan Oka, Baha Boztekin, Emre Varlık.

Yedek Yönetim Kurulu: Ali Türkün, Hakan Başat, Gözde Demirel, Şenol Keleş, Musa Loyan, Rabia Kuru, Basri Açıkgöz, Murat Yenginer, Cömert Kayıra, Yüksel Saatçi, Sabriye Şen, Şehnaz Seçen, Hakan Kızılırmak, Hakan Demirtaş, Adnan Sözeri.

Asil Denetim Kurulu: Mümin Pekcan, Mahir Korkmaz, Osman Güler.

Yedek Denetim Kurulu: Kemal Sakin, Mustafa Akpınar, Ersin Dizdar

Asıl Haysiyet Divanı: Vehbi Varlık, Murat Şakir, Alaattin Kırcalı.

Yedek Haysiyet Divanı: Murat Kıyıcı, İsmail Öner, Veda Girgin Eroğlu

Yüksek İstişare Kurulu: Aytuğ Onur, Aydın Yılmaz, Hüseyin Yılmaz

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…