Home FOTO GALERİ Türkiye Belediyeler Birliği’nden İznik Belediyesine Hibe Araç

Türkiye Belediyeler Birliği’nden İznik Belediyesine Hibe Araç

- Guncellenme Tarihi: 30 Mart 2017 13:43
2 min read
Türkiye Belediyeler Birliği’nden İznik Belediyesine Hibe Araç için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe edilen aracı teslim aldı. Türkiye Belediyeler Birliğinin uzun yıllardır üyesi olan İznik Belediyesi’ne ilk defa bir minibüs hediye edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İznik Belediyesi’ne verdiği sözü yerine getirdi. Türkiye Belediyeler Birliği toplantısında talepte bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a olumlu yanıt geldi. İznik Belediyesi Hizmetlerinde kullanılmak üzere 2016 model bir minibüs araç filosuna katıldı.

Hibe aracın anahtarlarını teslim alan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı konuşmada ” Sosyal ve Kültürel alanda hizmetlerimizin daha hızlı olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda bizlere destek veren Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Hibe edilen aracın İznik Belediyesi ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.İznik Belediyesi önünde teslim alınan araca binen başkan Sargın, araç direksiyonuna geçerek test sürüşü gerçekleştirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…