Home FOTO GALERİ Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz

- Guncellenme Tarihi: 29 Mart 2017 15:33
4 min read
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz için yorumlar kapalı
0

“ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN YERLİ SERMAYEDİR”

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yerli sermayenin yükselen kalite standartlarına övgülerde bulunarak, “Gemlik Belediyesi olarak öncülüğümüz her zaman yerli sermayedir” dedi. Erdeğer Motorlu Araçlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kargo Satış Yönetmeni Turgay Deniz ve Kamu ve Özel Satışlar Yetkilisi Emre Ön’ü makamında ağırlayan Refik Yılmaz, yerli üretimde standartlar yükseldikçe, Türkiye’nin kalkındığını vurguladı.

Ovaakça’da tesisleri bulunan ve Balıkesir’de de hizmete girmeyi hedefleyen Erdeğer Motorlu Araçlar ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketinin yüzde yüz yerli kamyon üreticisi olduğunu ifade eden Emre Ön, 3 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını açıkladı. İstanbul’daki şirket merkezlerinde bin 300 Türk Mühendisinin AR-GE çalışması yaptığını ifade eden Emre Ön, kamyon sektörü ve kamyon pazarında yüzde yüz yerli üretimle dünya markası olma yolunda ilerlediklerini sözlerine ekledi.

Kalitenin her zaman tercih edileceğini, standartlar yükseldikçe Türkiye’nin kazanacağını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, belediye olarak her zaman kaliteli yerli ürünlere öncelik verdiklerini bildirdi. Avrupa’yı bir çok hizmette solladıklarını ifade eden Refik Yılmaz, Otoyolları, Köprüler, Havalimanları, sağlık yatırımları gibi projeler yaşama geçtikçe, Batı’nın kıskançlığının da arttığını anlattı. “Türkiye Markalar ürettikçe bu tür düşmanlar çıkacaktır, kıskançlıklar ve düşmanlıklar hep olacaktır” diye konuşan Refik Yılmaz, son yaşanan ABD-THY arasındaki krizinde bu kıskançlıkların bir uzantısı olduğuna dikkat çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Türkiye 3. Havaalanını yapmasın, köprüler yapmasın, teknoloji üretmesin, sanayisi gelişmesin istiyorlar. Beyin göçü de artık olmuyor. Türkiye’nin yetiştirdiği bilim adamları, önemli beyinler de artık Türkiye’ye geri dönüyor. Bu nedenle yerli sermayede de standartlar Avrupa’yı solluyor. Ben firmanızı ve sizleri de tebrik ediyorum” dedi.

Gemlik Belediyesi’nin yüzde yüz yerli üretim olan iki kamyonu Erdeğer Firmasından alması adına, Turgay Deniz ve Emre Ön Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a plaket takdim ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…