Home FOTO GALERİ Dündar Hamzabey Mahallesi Kadınlarını Ziyaret Etti

Dündar Hamzabey Mahallesi Kadınlarını Ziyaret Etti

- Guncellenme Tarihi: 29 Mart 2017 14:53
2 min read
Dündar Hamzabey Mahallesi Kadınlarını Ziyaret Etti için yorumlar kapalı
0

Dündar Kadınların İstek ve Taleplerine Kulak Verdi

– Dündar: “Her Konuda Eşit Olduğumuzda Başarıya Ulaşırız”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesi sakini kadınlarla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerine kulak verdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta bir farklılığa imza attı. Daha önceki mahalle ziyaretlerinde tüm mahalleyi gezip esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Dündar, bu kez sadece kadınların istek ve önerini dinledi. Hamzabey Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakini kadınlarla bir araya gelen Başkan Dündar, “Toplumun ilerlemesi için kadın ve erkeklerin her konuda eşit olması gerekir. Beraber olursak, kadını erkeği hep beraber hareket edersek, hızlı bir şekilde başarıya ulaşırız ve gelecek nesilleri de öyle yetiştiririz” dedi. Başkan Dündar’a Hamzabey Mahallesi ziyaretinde Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü de eşlik etti.

Başkan Dündar’ın Hamzabey Mahallesi sakini kadınlarına yaptığı ziyaret adeta piknik havasında geçti. Başkan Dündar’ı kendi elleriyle yaptıkları yiyecek ve içeceklerle karşılayan Hamzabey Mahallesi kadınları, talep ve isteklerini dile getirdiler. Başkan Dündar, Hamzabey Mahallesi kadınlarından gelen talepleri not ederek, gereğinin yapılması noktasında bürokratlarına talimat verdi. Başkan Dündar’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyan Hamzebey kadınları, teşekkürlerini sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…