Home FOTO GALERİ Bölge Tiyatrosu ‘Pişti’ ile sezonu açtı

Bölge Tiyatrosu ‘Pişti’ ile sezonu açtı

- Guncellenme Tarihi: 28 Mart 2017 15:17
3 min read
Bölge Tiyatrosu ‘Pişti’ ile sezonu açtı için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, 27 Mart Tiyatrolar Günü’nde sahnelediği ‘Pişti’ oyunuyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Kuruluşun 17. yılını kutlayan Belediye Bölge Tiyatrosu, sezonu 27 Mart Tiyatrolar Günü’nde Yalıntaş Sahnesi’nde sergilediği oyunla açtı.

Kenar semt kahvesinde geçen ‘Pişti’ adlı iki perdelik müzikli komedi oyununun ilk gösterimine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Mustafa Nogay Kesim’in yazdığı, Ziya Kantir’in yönettiği 1.5 saatlik kahkaha dolu oyun ilgiyle izlendi.

Farklı yaşta ve sosyal çevrelerden oluşan bir grup erkeğin mekanı olan bir kahveye iki genç üniversiteli kızın girmesiyle birlikte başlayan olaylar zincirinde, kadın-erkek ilişkilerinin trajikomik bir üslupla sorgulandığı oyun, salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.

Okay unutulmadı

 

Belediye Bölge Tiyatrosu ekibi, oyunun ardından geçtiğimiz yıl sahnede hayatını kaybeden Nüzhet Okay’ı unutmadı.

Okay’ın bir fotoğrafıyla sahneye çıkan ekip, genç oyuncuyu ölümünün birinci yılında andı.

Oyuncuları başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 27 Mart Tiyatrolar Günü’nü kutladı.

Oyunculara çiçek takdim eden Başkan Kurtulan;” Tiyatro insanlık tarihi kadar eski, bizleri güldürüp hüzünlendiren, bunlarla birlikte düşünceye sevk eden en değerli sanat dallarından biridir. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak güzel sanatların her dalını vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Oyunu izlemeye gelen tüm tiyatro severlere teşekkür ediyor, tiyatro ekibimizin gönüllü oyuncusu, kardeşimiz Nüzhet Okay’ı rahmetle anıyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…