Home FOTO GALERİ MİNİK TAEKWONDOCULARDAN ORTAK ANTRENMAN

MİNİK TAEKWONDOCULARDAN ORTAK ANTRENMAN

- Guncellenme Tarihi: 27 Mart 2017 13:23
2 min read
MİNİK TAEKWONDOCULARDAN ORTAK ANTRENMAN için yorumlar kapalı
0

BURSA- Özel Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı, Osmangazi Belediyespor taekwondocuları ile ortak antrenmanda buluştu.

Özel Osmangazi Okulları Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanda sporcular, gelecekteki müsabakalara teknik ve taktik açısından hazır hale gelebilmek adına birlikte ter döktü. Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli antrenörü Ekrem Kesgin ve Osmangazi Belediyespor ve Milli Takım antrenörü Mücahit Altıner nezaretinde minik taekwondocular birbirleriyle tecrübelerini paylaştı.

 

ŞAMPİYON SPORCULARDAN ANTRENMAN MAÇI

Antrenmanın sonunda Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nün şampiyon sporcusu Büşra Savaş ve Osmangazi Belediyespor’un madalya koleksiyoneri Zeynep Meryem Çetin nefes kesen bir antrenman müsabakasına imza attı. Minik taekwondocular, tatamide gerçekleştirdikleri mücadeleyle arkadaşlarına da örnek oldu.

İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli antrenörü Ekrem Kesgin ve Osmangazi Belediyespor ve Milli Takım antrenörü Mücahit Altıner gerçekleştirdikleri antrenmanın sporcuların gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayarak hedeflerinin minik tekvandocuların gelecekte Türkiye adına uluslararası birçok başarıya imza atmalarını sağlamak olduğunu dile getirdiler. Her iki antrenör de işbirliklerinin devam edeceğini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …