Home FOTO GALERİ MİMARLARA MODELLEME VE

MİMARLARA MODELLEME VE

- Guncellenme Tarihi: 24 Mart 2017 13:39
2 min read
MİMARLARA MODELLEME VE için yorumlar kapalı
0

GÖRSELLEŞTİRME SEMİNERİ

MİMARLAR ODASI ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

BURSA- Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nde Mimari Modelleme ve Görselleştirme semineri gerçekleştirildi.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde  FGA Mimarlık’tan  Esra Bayındır, Burak Taşdemir ve Fatih Gündoğdu ve Onur Kabadayı Allplan Mimari Modelleme ve Lumion Mimari Görselleştirme yazılımları hakkında bilgi verdi. Yazılımların hızlı modellemenin yanı sıra, mimari projeleri benzersiz kılacak önemli özellikler taşıdığı ifade edildi.  

Seminerde Lumion yazılımının kullanıcılar için kolay bir ara yüze sahip olduğu, öğrenme ve uygulama ve animasyon oluşturmanın çok basit olduğu vurgulanırken Türkiye’de de yaygın olarak kullanıldığı belirtildi. Yapı sektörünün önde gelen firmalarının yoğun olarak Lumion programını tercih ettikleri kaydedildi.

Allplan’ın ise düzenleme, yapı bileşeni bazlı tasarım, görselleştirme ve yapı maliyeti hesaplaması için bütünleşik disiplinler arası komple çözüm getiren bir yazılım olduğu belirtildi.  

Seminerin sonunda yapılan çekilişle Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyelerinden 1 kişiye Lumion 4 Standart versiyonu 6 ay süreli kullanım hakkı hediye edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…