Home FOTO GALERİ TEOG DENEME SINAVI BELEDİYEDEN

TEOG DENEME SINAVI BELEDİYEDEN

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2017 14:06
2 min read
TEOG DENEME SINAVI BELEDİYEDEN için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi, YGS’den sonra TEOG sınavları öncesinde de öğrencilere önemli bir hizmet verdi. Gemlikli öğrencilerin sınavlarda daha da başarılı olmasını hedefleyen Gemlik Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde bir deneme sınavı daha gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan TEOG sınavları öncesi deneme sınavına ilçedeki 19 okulda toplam 1399 8. Sınıf öğrencisi katıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Gül ve Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan, deneme sınavına katılan öğrencileri ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular. Gemlik Belediyesi olarak, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan yardımcıları öncülüğünde destek, hizmet ve yatırımların devam edeceğini vurgulayan Hüseyin Turhan, “YGS sınavları öncesinde de öğrencilerimize deneme sınavı yaptık. Bu örnek projeyi siz 8. Sınıf öğrencilerine de uygulamaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuklar ve gençler bizlerin geleceğidir. Gemlik Belediyesi olarak geleceğimize yatırım yapmaktan onur duyuyoruz. Hem deneme sınavında hem de TEOG sınavlarında başarılar diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Gül’de öğrencilere başarı dileklerini ileterek, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…