Home FOTO GALERİ GÜREŞ’TE 1.LİG MÜSABAKALARI İZNİK’TE BAŞLADI

GÜREŞ’TE 1.LİG MÜSABAKALARI İZNİK’TE BAŞLADI

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 14:01
3 min read
GÜREŞ’TE 1.LİG MÜSABAKALARI İZNİK’TE BAŞLADI için yorumlar kapalı
0

1.Lig Büyükler Serbest Güreş C Grubu Müsabakaları İznik Kapalı Spor Salonu’nda Belediye Başkanı Osman Sargın’ın startıyla başladı.

İznik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakaların açılışına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Genel Koordinatörü Orhan Yavaş, , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, İznikspor Kulübü Başkanı Gökhan Demir, İznik TÜGVA Temsilcisi Engin Semerci, İznik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Uslu, İznik Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçalan, Kültür ve Turizm Dernek Başkanı Mehmet Küçükçakır, güreş severler ve vatandaşlar katıldı.

Müsabakalara katılan İznik Spor Kulübü, Kızılcahamam Anadolu Gençlik Spor Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü minderde kıyasıya mücadele ettiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın müsabakalar ile ilgili yaptığı açıklamada” 1.Lig Büyükler Serbest Güreş C Grubu Müsabakalarının ilçemizde başlanması bizler için gurur verici bir tablo. Başta takımımız İznik Spor Kulübü olmak üzere müsabakalara katılan tüm sporcu ve kulüplere başarılar diliyorum. Ata sporumuz olan güreşte İznikli gençlerimiz de ulusal ve uluslar arası müsabakalarda yer alması bizleri gururlandırıyor. Bu spora gönül veren gençlerimiz Ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın değişik yerlerinde dalgalandırıyorlar. Bu vesile ile başta Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a, ekibine ve güreşe emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın müsabakalara katılan sporcu ve teknik ekipleri tebrik ederek, başarılar diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…