Home FOTO GALERİ ÇANAKKALE RUHU OSMANGAZİ OKULLARINDA

ÇANAKKALE RUHU OSMANGAZİ OKULLARINDA

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2017 13:46
2 min read
ÇANAKKALE RUHU OSMANGAZİ OKULLARINDA için yorumlar kapalı
0

OSMANGAZİLİ ÖĞRENCİLER GEÇMİŞİNİ UNUTMADI

Milli ve manevi değerlere sahip nesiller yetiştirme hedefiyle yola çıkan Özel Osmangazi Okulları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası’na özel unutulmayacak bir programa imza attı.

BURSA – Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümünde hazırladıkları gösterilerle ailelerini gururlandırdı. Osmangazili öğrenciler, Çanakkale destanını anlatan ‘Şanlı Türk Bayrağım ve Çanakkale’ isimli tiyatro oyunuyla Çanakkale ruhunu izleyenlere yaşattı. Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticileri, veliler ve öğrencilerin ilgiyle takip ettiği oyunda minik öğrenciler, konferans salonunda duygu dolu anlar yaşattı.

ŞEHİTLERİMİZİ ŞİİRLERLE ANDILAR

Osmangazili öğrenciler, Çanakkale Savaşı ve Türk askerinin gösterdiği kahramanlıkları anlatan bir oratoryo gösterisiyle de büyük ilgi gördü. Çanakkale Zaferi ve vatan için canını feda eden şehitlerimiz de şiirlerle anıldı. “Geçmişini unutma!” diyen Osmangazili öğrencilerin Çanakkale programı alkışlar eşliğinde sona erdi.

ÖKSÜM: GÖSTERİYİ GURURLA İZLEDİK

Programın ardından Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm öğrencilerin hazırladığı gösteriyi gururla izlediklerini söyledi. Özel Osmangazi Okulları olarak her yıl Mezuniyet törenini 1914-1915 eğitim-öğretim yılında kitaplarını sıraları üzerinde bırakarak Çanakkale cephesinde şehit olan öğrenciler için ‘Şehitler Abidesi’nde düzenlediklerini vurguladı.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…