Home FOTO GALERİ HKMO ÜYELERİNİN KEYİFLİ BULUŞMASI…

HKMO ÜYELERİNİN KEYİFLİ BULUŞMASI…

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2017 15:23
4 min read
HKMO ÜYELERİNİN KEYİFLİ BULUŞMASI… için yorumlar kapalı
0

BURSA –Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “HKMO Üye Buluşması” Crowne Plaza’da gerçekleştirildi.

Etkinliğe CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Feridun Yörük, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yöneticileri, Akademik Oda Başkanları, oda yöneticileri ve HKMO üyeleri katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ GÖNÜLDEN

HKMO Bursa Şubesi Başkanı A. Faruk Çolak, odanın kurulduğu günden bu yana hem ülke hem de kente hizmet etmek için gayret gösterdiklerini söyledi. 1992 yılından bu yana görev alan tüm harita kadastro mühendislerinin desteğiyle HKMO Bursa Şubesi’nin başarılı bir şekilde bu günlere geldiğini kaydeden Çolak, şunları söyledi: “Bugün buradaki birlik ve beraberliğimiz tamamen gönülden. Bu samimiyetin tüm ülkemizde ilelebet devam etmesini ve birlikteliğimizin her zaman Al Sancaklı bayrak altında ve Kur’an’ın gösterdiği yolda devam etmesi umuduyla hepinizi saygıyla selamlıyorum. Mühendis de olsak, mimar da olsak, doktor da olsak, işçi de olsak, öğrenci de olsak Türkiye Cumhuriyeti için ilelebet çalışacağız.”

Açılış konuşmasının ardından meslekte 60. yılını dolduran Ali Kıran’a plaketi CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı ve HKMO Bursa Şubesi Eski Başkanı Celil Çolak ve HKMO Bursa Şubesi Başkanı Faruk Çolak tarafından takdim edildi. Meslekte 25. yılını dolduran üyeler de plaketle ödüllendirildi. Plaket töreninin ardından hep birlikte pasta kesildi.

ZEYNEP NOSTALJİ YAŞATTI

HKMO üye buluşmasında 90’lı yılların unutulmaz sesi Zeynep de sahneye çıktı. Milyonların ‘Ah Memedim’ şarkısıyla tanıdığı Zeynep, eski ve yeni şarkılarını kendi tarzında seslendirerek HKMO üyelerine keyifli bir gece yaşattı. Gecenin sonunda ülkemizin geleceği ve varoluşu için mücadele eden şehitlerin anısına yemeğe katılan herkese Türk Bayrağı hediye edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…