Home FOTO GALERİ “BBI HR Office” İş Dünyasına Değer Katmaya Devam Ediyor

“BBI HR Office” İş Dünyasına Değer Katmaya Devam Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 21 Mart 2017 13:20
7 min read
“BBI HR Office” İş Dünyasına Değer Katmaya Devam Ediyor için yorumlar kapalı
0

Dünyanın en büyük orta ve üst düzey yönetici araştırma ve yerleştirme firmalarında, on yılı aşkın süredir üst düzey yönetici olarak görev yapan İnci Tunalı, Kurucusu olduğu BBI Executive Search firması ile ülkemizde ve sektörde dönüşüme liderlik etmeyi sürdürüyor…

Geleneksel yönetim şekillerinden farklı olarak, ‘ben’ değil ‘biz’ diyebilen, heyecan uyandırabilen, çalışkan, iletişim becerileri gelişmiş, duygusal zekâya sahip, önemli başarılara imza atmış, bilgiyi paylaşan yöneticileri, yüksek hedefleri olan kurumsal şirketlerle buluşturduklarını aktaran BBI Executive Search Kurucusu İnci Tunalı, “Gücümüzü, iş ortağı olarak gördüğümüz ve tüm iş süreçlerinde birlikte çalıştığımız, köklü ve uzun soluklu müşteri portföyümüzden alıyoruz” diyerek, iddialı bir oluşumu hayatı geçirdiklerini söyledi.

Bursa, 21.03.2017Dünyanın en büyük orta ve üst düzey yönetici araştırma ve yerleştirme firmalarında on yılı aşkın süredir, üst düzey yönetici olarak görev yapan İnci Tunalı, Kurucu Başkanı olduğu BBI Executive Search firması ile ülkemizde ve sektörde dönüşüme liderlik etmeyi sürdürüyor.

Ağırlıklı olarak Türkiye pazarında olmak üzere, eşzamanlı olarak globaldeki birçok firma ile 2017-2018 değerlendirmelerini tamamladığını ileten Tunalı, bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren mevcut ivmenin hızla artacağını öngördüklerini söyledi.

“Yaptığımız iş, kilit noktadaki yönetici pozisyonlarına doğru adayı bulup önermek” diyen İnci Tunalı, “Önemli olan doğru adaylar, iyi liderler çıkarabilmek. Geleneksel yönetim şekillerinden farklı olarak, ‘ben’ değil ‘biz’ diyebilen, heyecan uyandırabilen, çalışkan, iletişim becerileri gelişmiş, duygusal zekâya sahip, önemli başarılara imza atmış, bilgiyi paylaşan yöneticiler hedefimiz. Elbette ki hayat, her anlamda bir değişim ve yenilik döngüsüyle ilerliyor. Biz de bu yönde kendimizi her zaman için yeniliğe göre uyarlayarak, insan yönetimi konusunda geleneksel yaklaşımdan çok; bugünü, gelecekle bütünleştirme gayreti içerisinde oluyoruz. İçerisinde yaşadığımız ülkeye faydalı ve sorumluluk duygusuna sahip, kendini her anlamda yetiştirmeyi başarmış, vizyonu geniş, yetkinliği yüksek, dünya vatandaşı bireyleri, kurumlara kazandırma gayretindeyiz” dedi.

“Kurumun Anahtar Sözcüğüne Uygun Adayı Bulmak Sanattır”

“Kurumun anahtar sözcüğünü bulmak işin sırrı” diyen İnci Tunalı, “Hepimiz değişimden bahsediyoruz; dünya hızla değişiyor, gelişiyor. Yaşanan bu değişim, kuşkusuz iş dünyasını da yakından ilgilendiriyor. Kurum ve kuruluşlar ne kadar değişse de kaynağında daima insan var… Yetkin insan faktörünün ne kadar öne çıktığını, her alanda çok net bir şekilde görmekteyiz. Bu anlamda lider, yönetici, iş dünyası profesyonelleri ve kurumlar arasında, sürdürülebilir ve çözüm odaklı yaklaşımlarsergilemek, firmaların geleceği açısından da hayati önem taşıyor. Kimi şirket için örgütsel sadakat, kimi şirket için takım çalışması, kimi içinse esneklik… İşte bu anahtar sözcüklere uygun adayı bulmak ise bir sanattır. BBI HR Office olarak biz, işte bu dönüşüm sürecine değer katacak, heyecan uyandıracak liderlerle, dönüşüm yolculuğundaki kurumsal şirketleri buluşturuyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, “Experince Sharing Meetings Türkiye” platformunu da kuran Tunalı, bu organizasyonların farklı bakış açıları, farklı liderlik modelleri ve farklı deneyimleri gözlemleme fırsatı yaratacağını da sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…