Home FOTO GALERİ TÜMSİAD YENİ ÜYE PORTFÖYÜNÜ BÜYÜTÜYOR

TÜMSİAD YENİ ÜYE PORTFÖYÜNÜ BÜYÜTÜYOR

- Guncellenme Tarihi: 19 Mart 2017 14:39
5 min read
TÜMSİAD YENİ ÜYE PORTFÖYÜNÜ BÜYÜTÜYOR için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ BAŞKANI ARSLAN: BİZ BİR AİLEYİZ

BURSA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, sektörlerinin önde gelen firmalarını bünyesine katmayı ve üyelerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; KOBİKOM Genel Satış Koordinatörü Orhan Kirman, Korusu Operasyon Direktörü Volkan Cakalıoğlu, SMMO Sait Öztürk, İklimSA Bayisi Murat Çakmak ve Aral Alabalık Tesisi İşletme Sahibi Yüceler Altun’u iş yerlerinde ziyaret etti.

TÜMSİAD Bursa Şubesi üyelerini iş yerlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, üyelerinin sıkıntılarını iş yerlerinde dinlemek ve çözüm önerileri getirmek için ziyaretlere ara vermeyeceklerini söyledi. TÜMSİAD için her bir üyenin özel bir önemi olduğunu kaydeden Başkan Arslan, “İş yerlerimiz bizim aynamız. Üyelerimizi çalıştıkları ortamda görmek, onların işleri hakkında yakından bilgi sahibi olmak ve ihtiyaç halinde onlara destek olmak önceliklerimiz arasında. Biz, TÜMSİAD Bursa Şubesi olarak bir aileyiz. Aile olmanın birinci koşulu da ilişkileri sıcak tutmaktır. Bize işyerlerini açan, bizi sıcak bir şekilde karşılayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KAYITSIZ ŞARTSIZ TÜM KARDEŞLERİMİZLE İŞ YAPACAĞIZ

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin dört yüz kırk dört üye ile Bursa’da en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu dile getiren Başkan Arslan, şöyle devam etti: “Bursa’da gündem belirleyen etkinlikler düzenliyoruz. Tüm üyelerimizi de bu etkinliklerde görmek istiyoruz. Söyleyecek sözü olanları dinlemeye hazırız. Ekonomik açıdan birbirimize destek olmak için de kayıtsız şartsız tüm kardeşlerimizle iş yapacağız. TÜMSİAD’ın bir önemli özelliği de yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleridir. TÜMSİAD ailesi, kendi insanının sıkıntılarına sırt çevirmeyen bir özelliğe sahiptir. Üye ağımızı genişlettikçe şehrimizde yaşanan sıkıntıları da çözüm getireceğimize inanıyoruz. Ayrıca birlikte hareket ettiğimiz sivil topluk kuruluşları, vakıflar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz.”

KOBİKOM Genel Satış Koordinatörü Orhan Kirman, Korusu Operasyon Direktörü Volkan Cakalıoğlu, SMMO Sait Öztürk, İklimSA Bayisi Murat Çakmak ve Aral Alabalık Tesisi İşletme Sahibi Yüceler Altun da TÜMSİAD ailesi içinde oldukları için memnun olduklarını kaydederek birlikteliklerini hiçbir gücün bozamayacağını vurguladılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…