Home FOTO GALERİ Dündar Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

Dündar Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı

- Guncellenme Tarihi: 18 Mart 2017 12:43
2 min read
Dündar Evi Yanan Aileye Sahip Çıktı için yorumlar kapalı
0

Dündar: “Üzüntüleri Paylaşarak Azaltıyoruz”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz hafta sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle evi yanan Tuncel ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana gelen olayda 5 çocuklu Ziya ve Sabriye Tuncel ailesinin evlerinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyüp evi küle döndürürken, evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaşanan üzücü olayın ardından Tuncel ailesini ziyaret etti. Evde incelemelerde bulunan Başkan Dündar, aileye  geçmiş olsun dileklerini iletti ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Aile üyelerine her türü desteği vereceklerini belirten Dündar,  belediye yetkililerine yanan evin onarımının yapılması ve zarar gören eşyaların yenilenmesi için talimat verdi.

Yangın mağduru Tuncel ailesine yardımcı olmak adına her türlü desteği sağlayacaklarını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Yaşanan üzücü olayın ardından belediye olarak Tuncel ailesinin yaralarını sarmak adına gerekli girişimleri yapıyoruz. Üzüntüleri paylaşarak azaltıyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” dedi.

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…