Home FOTO GALERİ Başkan Kurtulan’dan ‘Potanın Perileri’ne destek

Başkan Kurtulan’dan ‘Potanın Perileri’ne destek

- Guncellenme Tarihi: 10 Mart 2017 13:22
5 min read
Başkan Kurtulan’dan ‘Potanın Perileri’ne destek için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Basketbol Grup Müsabakaları’nda büyük bir başarıya imza atan Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımı’nı kutladı.

Kocaeli’de düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Grup Müsabakaları’na Bursa’yı temsilen katılan Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımı, tüm maçlarını kazanarak grubu birinci sırada bitirdi.

Türkiye’deki son 32 takım arasına adını yazdıran küçük kızlar bu başarıyı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek kutladı.

Okul Müdürü Hasan Kaya, Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve antrenörler M. Cahit Kılıç ile Serap Açıktepe’nin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 25-28 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak yarı final müsabakalarında takıma başarılar diledi.

‘Destek bizden, mücadele sizden’

 

Belediye olarak sporun her dalına destek vermeye, spor ahlakı ile taçlandırılmış gençler yetiştirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; ” Çocuklarımıza daha küçük yaşlardan itibaren bir spor dalına yöneltmeliyiz. Sporcularımız için fiziki mekanlar hazırlamak da bizlerin görevi. Çocuklarımızı spora teşvik etmek için spor alanlarını modernize ederek bu yönde tesisleşmeyi sağlıyoruz. Yakın bir dönemde yapımına başlanan Gençlik  Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri ile birlikte modern alanlar sporun ve gençliğin hizmetine girecek. Kızlarımızın azim ve mücadeleleri her türlü takdiri hak ediyor.

Takımımızın ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayacağız. Sporcularımızın tecrübe ve birikimle daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyor, kendilerinden yeni başarılar bekliyoruz ” dedi.

Küçük Kız Basketbol takımlarında Bursa’nın tek temsilcisi olan Atatürk Ortaokulu Müdürü  Hasan Kaya ise takıma verdiği

desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

Antrenör M. Cahit Kılıç ise basketbolun Mustafakemalpaşa’daki gelişiminin günden güne dikkat çekici bir ivme kazandığını dile getirdi.

Belediye Spor’un pilot okulu olarak çalışmanın meyvelerini yaklaşık üç senedir grup müsabakalarına katılarak aldıklarını kaydeden Kılıç; ” Bu ilerlemenin son durağı yarı finallere katılmak oldu. Başta sporcularımız olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan ziyarette, Atatürk Ortaokulu Küçük Kız Basketbol Takımı oyuncu ve teknik ekibine hediyeler verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…