Home GÜNCEL Topuklu Kramponlar” Kanser Hastası Anne Için Sahaya Indi

Topuklu Kramponlar” Kanser Hastası Anne Için Sahaya Indi

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2017 12:18
3 min read
Topuklu Kramponlar” Kanser Hastası Anne Için Sahaya Indi için yorumlar kapalı
0

 

Bursa’da gazeteci, avukat, mühendis, emlakçı gibi farklı sektörlerde çalışan bir grup kadın, kanser hastası 3 çocuklu bir anne yararına “Topuklu kadınlar sahaya iniyor” projesi kapsamında halı saha maçında karşılaştı.

Bursalı kadınlar Semra Teke ve Sibel Kavçin tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 1’i hakem 22 kadın, maçın oynanacağı Odunluk Mahallesi’ndeki Galatasaray Futbol Okulu Tesisleri’nde bir araya geldi.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde “Medyacılar” ve “Firmacılar” takımlarının oyuncuları sahaya Galatasaray Futbol Okulu öğrencilerinin alkışları ve kendilerine sundukları çiçeklerle çıktı.

Bursa-Ankara Karayolu’nda otobüsün devrilmesi sonucu 7 kadının yaşamını yitirdiği kaza nedeniyle maç öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Hakem Feray Bülte’nin başlama düdüğüyle başlayan karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Maçı “Medyacılar” 4-3 kazanmayı başardı.

Organizasyonu düzenleyen iş kadını Teke, ortağı Sibel Kavçin ile “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” öncesinde hazırladıkları sosyal sorumluluk projesinin yoğun ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmada yapılacak bağışın 37 yaşında 3 çocuklu ihtiyaç sahibi bir kanser hastası kadına teslim edileceğini dile getiren Teke, destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Proje ortağı Sibel Kavçin de projede yer alan herkese teşekkür ederek, “Bugün kazada yaşamını yitiren 7 kadınımız için de çok üzgünüz. Onlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Onları da bu karşılaşmada unutmadık. Hep birlikte anmış olduk.” diye konuştu.

Kavçin, karşılaşma sonunda herkesin sahadan mutlu ayrıldığına da değinerek, bu tür sosyal sorumluluk projelerini sürdürmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Maç sonunda her iki takıma kupa, tüm oyunculara da günün anısına madalya verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…