Home EKONOMİ Yeni İmara Açılan Yollar Asfaltlanıyor

Yeni İmara Açılan Yollar Asfaltlanıyor

- Guncellenme Tarihi: 4 Mart 2017 13:48
3 min read
Yeni İmara Açılan Yollar Asfaltlanıyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Çalışıyor, Demirtaş Gelişiyor Demirtaş Yeni Yolları İle Daha Modern

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş bölgesinde yeni imar yolları açarak bu yolların asfaltlanması için çalışma başlattı.

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede 20 metre genişliğinde 4 cadde ile ana yollarla bağlantıyı sağlayan 10 metre genişliğinde 6 ara yol ve siteler arası bağlantıyı sağlayan 7 metre genişliğinde 7 tali yol imara açıldı. Osmangazi Belediyesi, imara açılan ve alt yapısı da

tamamlanan toplam 8 kilometre uzunluğundaki yeni yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş bölgesi Osmangazi’nin yeni gelişen bölgesi. Ayazma bölgesinde yeni imar yolları açtık ve bu imar yollarının alt yapısını düzenledik. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında yeni imara açtığımız 11 sokağın asfaltlama çalışmalarını bitirdik. Şimdi de bölgedeki fabrikalar ile konutlar arasındaki bağlantıyı sağlayan Yıldız Caddesi’nin asfaltlanması için çalışma başlattık. Bölgedeki kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla modern Demirtaş ortaya çıkacak” dedi.

 

Başkan Dündar, “Bizler planlı şehirleşmenin önünü açmak adına öncelikle alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyor ve alt yapısı bitmiş bölgelerde yol yapım çalışmaları gerçekleştiriyoruz.  Bu nedenle çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam  ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Demirtaş, Bursa’nın ve Osmangazi’nin güzel bir bölgesi olarak ortaya çıkacak.

Yapılan çalışmalar Demirtaş’a hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…