Home GÜNCEL Başkan Dündar, Her Hafta Bir Mahallede

Başkan Dündar, Her Hafta Bir Mahallede

- Guncellenme Tarihi: 3 Mart 2017 14:36
2 min read
Başkan Dündar, Her Hafta Bir Mahallede için yorumlar kapalı
0

Başkan Dündar Veysel Karani Mahallesi’ni Ziyaret Etti

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaş ve esnaf ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

 

İlçedeki mahalleri tek tek gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son adresi Veysel Karani Mahallesi oldu. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Dündar, bir araya geldiği vatandaş ve esnaf ile uzun uzun sohbet etti. Mahallede yaşanan sıkıntıları dinleyen Dündar, Veysel Karani Mahallesi’ndeki ihtiyaçları yakından takip ettiklerini belirterek, çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.

Mahalle sakinlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Dündar, “İlçemiz genelinde bulunan 136 mahallemize ihtiyaçlarına ve vatandaşlarımızın taleplerine göre eşit hizmet sunuyoruz. Masa başından değil, yerinden yönetim anlayışı ile Osmangazi’yi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızla iç içe olarak onları yönetime dahil ediyoruz ve demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz” dedi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de mahallelerin sorunlarına vatandaşlarla birlikte çözüm üreten bir yönetim anlayışını belirlediği için Başkan Dündar’a teşekkür etti.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …