Home EKONOMİ İMSİAD KARADENİZ İSKELE’Yİ ZİYARET ETTİ…

İMSİAD KARADENİZ İSKELE’Yİ ZİYARET ETTİ…

- Guncellenme Tarihi: 8 Aralık 2016 13:20
5 min read
İMSİAD KARADENİZ İSKELE’Yİ ZİYARET ETTİ… için yorumlar kapalı
0

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin geçtiğimiz ay başlattığı Sanayici-Müteahhit Buluşmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kurulan komisyonlar neticesinde sektöre ve üyelerine daha çok fayda sağlamak amaçlı farklı ve yeni etkinlik konseptleri geliştiren İMSİAD, bu kapsamda üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. İlk olarak Özbelde Tuğla AŞ’yi ziyaret eden İMSİAD’ın ikinci durağı Karadeniz İskele ve Kalıp Sistemleri oldu.

Karadeniz İskele ve Kalıp Sistemleri ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, YK üyeleri ve üyeler yer aldı. Oldukça geniş katılımla gerçekleşen buluşmada konuşan İMSİAD YK Başkanı Adil Gökçadır, bu özel organizasyona ev sahipliği yaptığı için Karadeniz İskele ve Kalıp Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalaycı’ya teşekkür etti.

Karadeniz İskele’nin ulusal düzeyde iş yapan Bursalı bir firma olduğu için gurur duyduklarını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, firmanın çalışmalarını yerinde görmek ve firmanın son üretimleri hakkında bilgi almak için önemli bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Gökçadır şöyle konuştu: “Karadeniz İskele ile iftihar ediyoruz. Çünkü ülkede bir çok yeniliklere öncü olması ve Bursalı bir firma olarak ulusal düzeyde işler yapması hepimizi gururlandırıyor. 30 metre genişliğinde 200 metreye kadar çıkabilen bir cephe iskelesi yapmış olması ve Mersin’de Dubai’deki meşhur bir otelin benzerinin dış cephesi için kavisli yol alan bir iskele kurmuş olması Karadeniz İskele’nin son dönemde yapmış olduğu önemli işlerden sadece birkaçı. Bütün bunlar son derece güzel gelişmeler. Bursalı bir firmanın ve bizim de üyemiz olan bir firmanın böyle önemli işleri başarması hepimize mutluluk veriyor. Bursa’da yüksek teknolojiye ihtiyaç duyan binaları yapacak güçte firmaların olduğunu görüyoruz. Umarım Bursa’da da diğer şehirlerdeki gibi özel binalar yapılabilir.”

İMSİAD’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Karadeniz İskele ve Kalıp Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalaycı da şunları söyledi: “Değerli İMSİAD Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinin firmamıza yapmış oldukları ziyaret ile çalışmalarımızı ve yeniliklerimizi daha yakından tanıtma fırsatı bulabildik. Bu tür organizasyonlar hem birlik beraberliğimizi arttırıyor hem de müteahhitlerle onların iş birliği içinde olduğu sanayicilerin ortak iş birliğine zemin hazırlıyor. Bu etkinliğin de iş dünyasına faydalı olmasını temenni eder, İMSİAD’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …