Home GÜNCEL CUMHURBAŞKANINA ‘YALNIZ DEĞİLSİN’ DİYE HAYKIRDILAR…

CUMHURBAŞKANINA ‘YALNIZ DEĞİLSİN’ DİYE HAYKIRDILAR…

- Guncellenme Tarihi: 7 Aralık 2016 11:26
4 min read
CUMHURBAŞKANINA ‘YALNIZ DEĞİLSİN’ DİYE HAYKIRDILAR… için yorumlar kapalı
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz lobisi ile mücadelesini kast ederek yaptığı, “Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım” açıklamalarına, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı’ndan destek geldi. Üzerlerine ‘Yalnız Değilsin Reis’ yazılı tişörtler giyerek kamera karşısına geçen Yürütme Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı’na hep bir ağızdan ‘Yalnız Değilsin’ diye haykırdılar.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan videoda konuşan Başkan Celil Çolak, “Ümmetin yükünü omuzlarına aldığından beri yalnız değilsin Reis” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bir süredir içeride ve dışarıda hainlere karşı amansız bir mücadele verdiğini dile getiren Celil Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü;

“15 Temmuz’da halkımızı, milletimizin iradesini, Başkomutanımızı, Gazi Meclisimizi hedef alanlar bir yandan, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainler bir yandan, ekonomimize ket vurmaya çalışan şer odakları bir yandan saldırmaya devam ediyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkece topyekûn bu saldırılara göğüs geriyor, namertleri mağlup etmek için yılmadan, azimle ve kararlılıkla çabalıyoruz.

Binlerce yıllık devlet geleneğine sahip olan bizler, Başkomutanımızın önderliğinde bu mücadelenin neferleri olduğumuzu 15 Temmuz’da açıkça ortaya koyduk. Kararlılıkla üzerine yürüdüğümüz hainler, er ya da geç bu davamızda muzaffer oluşumuzu görecek ve daha önce olduğu gibi tarihe gömülecekler. Bizler bu davanın neferi isek, lideri de ümmetimizin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Sadece bizler değil, bu halk da canı, kanı gibi sevdiği vatanını sana, seni de Allah’a emanet etti. Fedakârlıklarının, mücadelenin, davanın, hedefinin, inancının, kararlılığının farkında ve senin yanındayız.

Ekonomimiz, coğrafyamız, ülkemiz, milletimiz ve liderimiz üzerine oynanan ve planlanan tüm oyunların bilincindeyiz. Bunların hiçbirine izin vermeyeceğiz…

Ümmetin yükünü omuzlarına aldığından beri yalnız değilsin Reis!

Ya seninle bir olacağız, ya gözümüzü kırpmadan yok olacağız.

Şehitlerin nuru; gariplerin, mazlumların duasıyla çıktığın bu yolda davana gönülden inanmış neferler olarak, seni Abdülhamit Han’ın yalnızlığına, Menderes’in çaresizliğine bırakmadık, asla da bırakmayacağız.”

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…