Home EKONOMİ BURSA’NIN ‘LEZZET SEMBOLÜ’NE İŞBİRLİĞİ TEKLİFİ

BURSA’NIN ‘LEZZET SEMBOLÜ’NE İŞBİRLİĞİ TEKLİFİ

- Guncellenme Tarihi: 6 Aralık 2016 11:09
4 min read
BURSA’NIN ‘LEZZET SEMBOLÜ’NE İŞBİRLİĞİ TEKLİFİ için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD’ın vizyon projeleri arasında yer alan İş Geliştirme Platformu Toplantıları sonuç vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Bursa’nın lezzet sembolü İskender’in yurt dışı yapılanması için Cevat İskenderoğlu Varisleri İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı İskender İskenderoğlu’na yeni yatırım teklifi geldi.

Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), üyeleri arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini artırmak amacıyla düzenlediği İş Geliştirme Platformu Toplantıları devam ediyor. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu ve BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özleyiş Ardalı  üyelerle bir araya geldi. Geçit Uzay Pastanesi’ndeki toplantıda işbirliklerinin ilk tohumu bir yenisi daha atıldı. Bursa’nın lezzet sembolü ‘İskender’ için BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcısı ve Cevat İskenderoğlu Varisleri İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı İskender İskenderoğlu’na BALKANTÜRKSİAD Üyemiz tarafından yurt dışı yapılanması yolunda teklif geldi.

BİLEK: BALKANTÜRKSİAD’DA DUYGU BİRLİĞİ VAR

BALKANTÜRKSİAD’ın yeniliklere açık bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bilek, İş Geliştirme Toplantıları’nın sürpriz sonuçlar doğurabildiğini ifade etti. BALKANTÜRKSİAD’ın üye profilinin yüksek kalitede olduğunu vurgulayan Bilek, “Sıradan bir dernek değiliz. Burada bir duygu birliği var. Aradığımız her şeyi burada bulabiliyoruz. Biz birlikte çok daha güçlüyüz. 400 kişilik çok büyük bir ekonomik gücüz” dedi.

İSKENDEROĞLU: SICAK TEKLİF HEPİMİZİ HEYECANLANDIRDI

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu da İş Geliştirme Platformu Toplantıları’nın derneğin gücünü yansıttığını dile getirdi. Burada doğan birçok yeni iş fikrinin gelecekte Bursa ekonomisine katkı yapacağını söyleyen İskenderoğlu, şöyle konuştu: “BALKANTÜRKSİAD, sadece Bursa ve Balkanlarla sınırlı kalmıyor. Bunun bir örneğini de bu toplantı da yaşadık. Markamıza gelen sıcak teklif hepimizi heyecanlandırdı. Bizler de bu teklif üzerinde çalışıp değerlendireceğimiz konusunda mutabık kaldık.”

Toplantı sonunda Başkan Bilek tarafından katılımcılara BALKANTÜRKSİAD tarafından oluşturulan Mehmetçik Vakfı Hatıra Ormanı için fidan sertifikası ve BALKANTÜRKSİAD özel hatıra fincan takımı takdim edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…