Home GÜNCEL MUDANYA BELEDİYESİNDEN FIKRA GİBİ SAVUNMA

MUDANYA BELEDİYESİNDEN FIKRA GİBİ SAVUNMA

- Guncellenme Tarihi: 3 Aralık 2016 13:53
3 min read
MUDANYA BELEDİYESİNDEN FIKRA GİBİ SAVUNMA için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesinde ruhsat işlerinin kilitlenmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan yapı denetim firmaları muhatap bulamıyor. Sıkıntı yaşayan 13 Yapı denetim firmasının görüşme talebi Başkan Türkyılmaz tarafından geri çevrildi.

Mudanya’da 13 yapı denetim firması ruhsat işleri kilitlendiği gerekçesiyle Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan randevu talep etti.  Ancak makamının kapısını söken ve kapının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sorunlarını anlatmak isteyen firmalara randevu vermedi.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Firmaların temsilcileri Başkan Yardımcısı Hakan Karademir’e yönlendirildi. Çaresiz Karademir’in yolunu tutan firmalar bir şok da burada yaşadı. Firma temsilcilerine Karademir, ruhsat işlerinin kilitlenmesinin nedeninin personel ve mimar yetersizliğinden kaynaklandığını söyledi.

SELAM VEREN İŞE GİRDİ AMA…

Mudanya Belediyesinde yüzlerce taşeron personel işe alınırken ve bir kısmına oturacak ya da çalışacak mekân bulunamazken, belediyenin mimar istihdam edememesi trajikomik bir görüntü oluşturuyor. Personel sayısının 500’ün üzerinde olduğu söylenen Mudanya Belediyesinde, personel yetersizliği (!) nedeniyle bir birimden başka bir birime bir evrakın 4-5 ayda gitmesi akıllarda başka soru işaretleri oluşturuyor.

PARTİYE GİREN İŞİ KAPIYOR

Mudanya Belediyesinde personelle ilgili iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. CHP İlçe Yönetimi’nde yer alıp Zeytindalı Projesi’nde istihdam edilenlerin yanı sıra ilçe yönetiminde yer alanların kahır ekseriyetinin çocukları ya da akrabalarını belediyede işe soktuğu ileri sürülüyor. Yine kadın kolları ve gençlik kollarının da tamamına yakınının belediyede taşeron üzerinden istihdam edildiği iddia ediliyor. Kamuoyunda konuşulan ve ciddi tepki çeken bu iddialara CHP’li Mudanya Belediyesi ve CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın nasıl bir açıklama getireceği ise merakla bekleniyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…