Home EKONOMİ İZNİK BELEDİYESİ’NDE 2017 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

İZNİK BELEDİYESİ’NDE 2017 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2016 12:53
3 min read
İZNİK BELEDİYESİ’NDE 2017 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI… için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası Bursa Şubesi arasındaki 2017 Toplu İş Sözleşmesinde anlaşma sağlanmasının ardından Başkan Sargın, sendika yetkilileri ve İznik Belediyesi işçileri imza töreninin yapıldığı kahvaltı da bir araya geldi. 

İznik Belediyesi Bünyesinde çalışan 64 personeli ilgilendiren “2017 yılı Toplu iş sözleşmesi” İznik Belediyesinin BEBKA ile hayata geçirdiği Eko Turizm Tesislerinde, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin ve Yönetiminden Selim Bal ve Cemil Aydın, Belediye Daire Müdürleri, Belediye Hizmet-İş Baş Temsilcisi Cemal Gümüç ve Temsilci Orhan Mülayim’in yanı sıra İznik Belediyesi işçilerinin katıldığı kahvaltı töreninde imzalandı.

Sözleşmeye göre işçilere ilk 6 ay yüzde 5 ikinci 6 ay yüzde 5 olmak üzere zam yapılırken sosyal haklarda da aynı oranda iyileştirme yapıldı.

Başkan Sargın “İşçilerimize en iyi şartları sağlamak görevimiz”

İznik’te hayata geçirdikleri projelerin büyük bir kısmının İlçe genelinde örnek gösterildiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Medeniyetlerin Başkenti İznik’e hizmet eden personelimiz gayret sarf ederek çalışmalarını sürdürüyor. İznik’teki bu başarıda personelin heyecanlı ve özverili çalışması da yatmaktadır. Başkan Sargın, “Bu çalışmalarda emeği bulunan personelimizin sosyal durumlarını iyileştirmek amacıyla da elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan bu sözleşmenin tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…