Home GÜNCEL HAİG YAZDJİAN BURSA’YI BÜYÜLEDİ

HAİG YAZDJİAN BURSA’YI BÜYÜLEDİ

- Guncellenme Tarihi: 1 Aralık 2016 11:03
2 min read
HAİG YAZDJİAN BURSA’YI BÜYÜLEDİ için yorumlar kapalı
0

Suriyeli besteci ve ud müzisyeni Haig Yazdjian Nilüfer’de muhteşem bir konsere imza attı. Geleneksel ezgileri evrensel ve modern tınılarla buluşturan udi Haig Yazdjian izleyicileri adeta büyüledi.

 Ermeni, Arap ve Yunan ezgilerini en iyi harmanlayan sanatçılardan biri olarak gösterilen Suriyeli müzisyen Haig Yazdjian, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla geldiği Bursa’da unutulmaz bir konser verdi.

Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi’ndeki konsere ilgi büyüktü. Konseri  izleyenler arasında Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş ile  Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç da vardı. nilufer-konser-4

Suriye doğumlu, Ermeni kökenli, Yunanistan’da yaşayan ve kendini bir dünya vatandaşı olarak tanımlayan Haig Yazdjian, konserinde de bunu yansıttı. Farklı tarzları özgürce biraraya getiren Haig Yazdjian, izleyenlere tam bir müzik ziyafeti sundu. Aşık Veysel’in ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ parçasını izleyiciler ile birlikte seslendiren Yazdjian, konser sonunda ayakta alkışlandı.

Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş da sanatçı Haig Yazdjian’a çiçek vererek muhteşem konser için teşekkür etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …